Det ble tatovering til slutt!

P3aksjonens andre utfordring ble en følelsesladd berg- og dalbane.

– Tusen takk til alle som har sendt inn masse penger! Det er et fint minne og en god historie, smiler Julie Bergan trøtt og letta.

Hun viser stolt frem underarmen og den ferske tatoveringen sin.

P3aksjonen og sprø stunts hører mer eller mindre sammen, og nå var det artist og gjesteprogramleder Julie Bergan sin tur: Ga lytterne 500.000 kroner innen klokka ni, skulle hun ta en tatovering.

Dramatisk vending

Skuffelsen var derfor stor i studio da de var 30.000 kroner unna å nå målet.

– Jeg ble faktisk skikkelig skuffa. Jeg var bombesikker på at det skulle skje, forteller Julie – som allerede satt klar i tatoveringsstudio.

Men én time senere tok det hele en uventa vending, da beløpet plutselig steg fra 470.000 til 750.000 kroner på få sekunder:

– Det er helt sjukt! Dette er faktisk helt enormt! jubler Ronny.

– Jeg blir helt rørt! roper Silje.

På grunn av en teknisk feil ble målet om 500.000 kroner innen klokka ni nådd med god margin – og nå blir det tatovering på Julie likevel!

– Jeg blir litt nervøs, men jeg kjenner samtidig en enorm glede over at vi har fått inn så mye penger, sier Julie – som på forhånd hadde sammenliknet smerten ved å ta tatovering med å føde.

Den nye tatoveringen til Julie Bergan: Lengde- og breddegradene til Myanmar , som er et av landene P3aksjonen samler inn penger til. Foto: Tom Øverlie, NRK P3
Den nye tatoveringen til Julie Bergan: Lengde- og breddegradene til Myanmar , som er et av landene P3aksjonen samler inn penger til. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Et evig minne

Trygt tilbake i studio forteller Julie at det ikke var så vondt som hun hadde trodd.

– Det er en litt rar smerte, men jeg var glad jeg hadde en å holde i hånda. En ting er å klippe håret, men det her er for livet. Og det blir fint å si at man gjorde det fordi vi klarte en halv million.

Hva synes du om Julies tatovering? Vil du bidra? Send SMS med kodeord «P3A» til 2133 (kr 25) eller Vipps til 3333.