Våken?

Stå opp med premieren på Søndagsmorgen, fra 9-12!
Les også: Savna kompisen til Lars?
Har du et problem? Da vil Lørdagsrådet gjerne ha det!
Mer: P3 med nytt sendeskjema

Hva skal du gjøre på søndagene fremover? Høre på Søndagsmorgen på P3 selvfølgelig!

Rune Håkonsen står opp tidlig hver søndag på P3. Han gir deg musikken du trenger, og snakker om det han elsker: Spill, film, TV, musikk, Facebook og alt som er gøy. Han er din beste lekekamerat på radio, og han gir deg muligheten til å vinne supre premier!

Du hører Søndagsmorgen hver søndag fra kl 09-12 fra og med 5. september.

Søndagskompis

Rune er karen fra Filmpolitiet med den flotte barten, de stramme bukseselene, og den ubestridte peilingen. Han skal sørge for at du får skikkelig radio til søndagsaktivitetene dine. Enten det er klesvask, skolearbeid, sofaslækking, eller reparering av kropp og sinn.

Håkonsen er tydelig entusiastisk over det nye programmet. Han synes det er gøy å bli valgt ut som programleder for et helt nytt konsept.

– Det er helt rått! Det er litt som bursdag og julaften på en gang. Endelig kan jeg prate om film, spill, internettgreier, tv-serier og musikk sammen med alle som hører på. For jeg vil jo gjerne vite hva akkurat du der ute mener om den siste sesongen av The Wire eller det nye Call of Duty-spillet, sier han.

Les óg:
Les: Et enklere NRK
Les: Lørdagsrådet
Les: Hallo P3
Les: DJ Friendly
Les: Trygdekontoret
Les: Festivaljomfruer

Rune har nettopp vært på spillmesse i Tyskland, og selv om han er en veldig flink radiomann, er det enkelte ting han IKKE er så flink til. (Artikkelen fortsetter under videoen.)

Ikke blåkopi av Filmpolitiet

Sendingene til Søndagsmorgen vil bestå av masse god P3-musikk, konkurranser, samt innhold fra Filmpolitiet.

Håkonsen er likevel klar på at Søndagsmorgen ikke skal bli en reprise av Filmpolitet.

– Søndagsmorgen skal ikke anmelde nye filmer eller spill eller serier. Det gjør Birger og resten av Filmpolitiet hver fredag. Jeg kommer til å gå bak anmeldelsene og hente inn faste eksperter i studio for å diskutere, sier han.

– Hvorfor er en ny Mission Impossible-film en dårlig idé, eller hvorfor Angelina Jolié er den eneste kvinnelige actionskuespilleren som sparker ræv, for eksempel. Og om noen er uenige med meg, så vil jeg vite hvorfor! Jeg elsker å diskutere film, spill, internett og tv-serier.

Vinn premier!

I tillegg til alt det andre kan Søndagsmorgen by på quiz og konkurranser hvor du kan vinne sykt fete premier (vi vil ikke avsløre helt hva enda). Håkonsen håper at så mange som mulig engasjerer seg i konkurransene.

– Du kan delta på SMS, på internett eller ved å ringe inn og være med på sendinga. Jeg syns det er ekstra kult når lytterne ringer inn fra hele landet, enten fra Vardø, Bergen eller Moss, forteller han.

Håkonsen er også klar på at å høre på Søndagsmorgen er den beste måten å tilbringe en søndags morgen på.

– Våkn opp til den beste musikken i landet, bli med i konkurranser og diskusjoner om film, spill og tv! Er du ikke et A-menneske? Ta det med ro, det er ikke jeg heller.

Sjekk ut P3’s spillelister her!

Last ned filmpolitiet på podkast her!

Les óg:
Les: Et enklere NRK
Les: Lørdagsrådet
Les: Hallo P3
Les: DJ Friendly
Les: Trygdekontoret
Les: Festivaljomfruer