Disse fire får være med i RR

P3 feirer bursdagsuka med å gi deg én ekstra time med Radioresepsjonen. Da får Thomas, Simran, Odin og Lisa være medprogramledere.

Denne uka kommer garantert Radioresepsjonen til å høres mega-annerledes ut. De skal nemlig ha med fire lyttere i hver sine sendinger gjennom uka.

Les også: Dette skjer i bursdagsuka til P3

1500 kandidater har blitt til fire: Ei nervøs bankdame fra Nord-Norge, en blind tjueénåring fra Randaberg, en 18-åring som er gammel til sinns, og strikkende Sikh som har soving som hovedhobbby.

– Jeg tror det blir veldig gøy, men først og fremst veldig merkelig å ha en ”menigmann” i studio under sending. Bjarte, Tore og jeg kommer til å bli veldig selvbevisste av det, sier Steinar.

Utforsk: P3 20 år – mimreside på nett

Mandag

Navn: Thomas Tvedt AKA OljeNøkken
Resepsjonistens beskrivelse av seg selv: Blind, musikkhøyskoleelev, forelsker seg mye og ofte. Studerer opera, skriver viser privat.
Alder: 21, fisk, født i apens år
Kommer fra: Randaberg
Hvem identifiserer du deg mest med i RR: Bjarte, definitivt!
Favorittspalte: Hvis jeg er nødt til å nevne en må det nok bli Dilemmas.
Hva ville du ha blandet i en stavmikser: Potetgull, fløtemysost og rosinboller.
Hva kommer du til å tilføre RR: Lære folk å se lyst på livet selv om alt er svart som natta.
Beste RR-øyeblikk: Radioen er din (24.01.2012) da Bjarte og Tore sang
«Take On Me»
Hva er verdens vanskeligste dilemma: Spise avføring eller spise morkake.
Din favorittbrus, -røyk, – krydder, – snacks, -parfyme, -pålegg, og øl: First price appelsinbrus, sigar, maldonsalt, billig 400 Gram potetgull! (Kvantitet foran kvalitet), Palmolive pure Artctic, fløtemysost, drikker alt som ikke har gluten i seg!

Radioresepsjonen (Foto: Jonas Bødtker, NRK P3)
Radioresepsjonen (Foto: Jonas Bødtker, NRK P3)

Tirsdag

Navn: Simran Kaur
Resepsjonistens beskrivelse av seg selv: Går 2. året medier og kommunikasjon, arrangerer turbandagen på rådhusplassen. Aktiv i unge sikher. Hovedinteressen er soving, strikking, radio og tv.
Alder: 17 år
Kommer fra: Norge
Hvem identifiserer du deg mest med i RR?: Jeg identifiserer meg nok mest med Tore, men deler nok litt for mye «angst» med Bjarte.
Hva er favorittspalten din?: Postkasse.
Hva ville du blandet i en stavmikser?: Jeg hadde blandet en «India-spesial» med ingefær, chillipulver og koriander (husker ikke helt om det var disse jeg skrev i påmeldingsskjemaet)
Hva kommer du til å tilføre RR?: Jeg vet faktisk ikke om jeg er i stand til å tilføre RR no positivt, men jeg vil jo alltids fylle innvandrerkvoten.
Beste RR-øyeblikk: Det er vanskelig for meg å trekke frem ett bestemt øyeblikk, men må innrømme at jeg har det relativt bra når det klikker for Tore.
Hva er verdens vanskeligste dilemma?: Jeg mener verdens vanskeligste dilemma er det klassiske dilemmaet: Å leve eller å ikke leve? Jeg er dog klar over at det overhode ikke finnes noen underholdningsverdi i å svare på dette dilemmaet.
Din favorittbrus, -røyk, – krydder, – snacks, -parfyme, -pålegg, og øl: Pepsi Max, jeg tar av stand fra røyking og andre typer giftpinner, kanel, popcorn, avokado, Er det lov å spørre en avholds 17-åring om dette?

Onsdag

Navn: Odin Norum Kvistad
Resepsjonistens beskrivelse av seg selv: Går på medier og kommunikasjonslinja i Levanger. Kjører en 1978 Mercury cougar (svær amerikaner), nettopp kjørt opp. Vil være blant rånere men ikke en av dem. Gruer seg til å parkere bilen for vinteren. Kan ingenting om bil men prøver hardt.
Alder: 18 (og et halvt)
Kommer fra: Født på Levanger, oppvokst i Oslo, bor i Verdal og er halvt Inderøyning.
Hvem identifiserer du deg mest med i RR?: Bjarte, fordi jeg har hørt av andre at jeg er en gammel mann inni hodet mitt. Kanskje over femti til og med. Dette gjenspeiler seg i filmsmak, musikksmak, bilsmak, bismak og mobilvalg. Men jeg er fortsatt ung til sinns, bekymringsløs og naiv, altså!
Favorittspalte: Barnebokspalten var «shtøggarti», det samme gjelder kunstspalten. Av de faste spaltene er stavmikseren en klar favoritt.
Hva ville du blandet i en stavmikser? Honeycorn, Eventyrbrus og en dæsj klor.
Hva kommer du til å tilføre RR?: God lukt, en friskere lever og sterkere lunger. I tillegg hadde det vært kult å være softgunbevæpnet representant fra referansepolitiet.
Beste RR-øyeblikk: Alle nettene jeg har ledd meg i søvn. Flirer fortsatt godt av Bjartes kunstverk «Plukke Høne».
Hva er verdens vanskeligste dilemma?: Ostepopfingre eller ostepopånde er tricky. T-t-t-tricky tricky tricky.

Din favorittbrus, -røyk, – krydder, – snacks, -parfyme, -pålegg, og øl: Eventyrbrus, røyker ikke, bortsett fra én gang på barneskolen da jeg røyket papir. Det må vel bli papir, Basilikum, siden det passer til all mat jeg lager (frozzenpizza og ostesmørbrød), billigpotetgull med palmeolje, har ennå ikke funnet en favorittparfyme, prøver å finne noe som lukter bensin, tunfisksalat smaker best, men det holder seg ikke ferskt så lenge. Siciliansk salami scorer høyere på holdbarhet. Uavgjort mellom de to, Birra Moretti.

Radioresepsjonen. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Radioresepsjonen. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Torsdag

Navn: Lisa Heitman
Resepsjonistens beskrivelse av seg selv:Siviløkonom, ikke så flink. Har mange pene venniner, må være den morsome. Har en pussig latter. Er nervøs, prater da masse drit. Har litt angst for folk.
Alder: 24
Kommer fra: Raften (der ingen skulle tru at nokon kunne bu (: )
Identifiserer meg mest med: Bjartemann, mentalt og humoristisk sett.
Favorittspalte: Vinspalten, for da lærte æg ganske mye, og radioen er din.
Min stavmikser: LoVe spesial: kokfesk, øl og Melbukaviar!
Hva kan du tilføre RR?: Et kvinne- ish perspektiv på saker og ting, nordnorske gloser og nervøs latter.
Beste RR- øyeblikk: Vanskelig å velge.. Alltid moro når Tore blir sint når han taper. Klassikeren er når Bjarte avslører at Tore har forlovet seg, men en av mine store favoritter fra RR på TV som jeg eeeelsker (store ord ja) er bananfluefangeren – helt min humor!
Verdens vanskeligste dilemma: Drømmekroppen resten av livet (uten noe innsats, med alle fordeler drømmekroppen kan gi) eller gratis mat og drikke resten av livet.
Din favorittbrus, -røyk, – krydder, – snacks, -parfyme, -pålegg, og øl: Rødbrus, frostrøyk, gastromat, tørrfisk, Marc Jacobs – daisy, baconpostei, og Nordlandspils.

Hør Radioresepsjonen, med en ny lytter som gjesteprogramleder hver dag, fra 11.00-14.00, mandag til torsdag.