Disse hopper etter Radioresepsjonen

Olli Wermskog, Lars Berrum og Marte Mørland får den vanskelige oppgaven med å fylle RR-pausen våren 2013.

Olli Wermskog, Lars Berrum og Marte Mørland (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3).
Olli Wermskog, Lars Berrum og Marte Mørland (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3).

Steinar, Tore og Bjarte i Radioresepsjonen tar pause første halvdel av 2013. I sendetiden 11 – 13, mandag til torsdag, kommer et helt nytt program med Olli Wermskog og Lars Berrum som programledere. Med seg har de reporter Marte Mørland.

Det er ikke helt bestemt hva programmet skal hete ennå.

Les også: Nytt P3-program med Steinar Sagen og Bjørn Eidsvåg

Olli Wermskog

Olli (27) er 189 cm høy og har vært reporter i P3morgen høsten 2012. Han er komiker, skuespiller og allergisk mot gluten, nøtter, mandler, skalldyr, pelsdyr, pollen, midd, støv og frukt. På grunn av diverse uhell har han sydd 107 sting fra halsen og opp, ingen under.

Hvilken type program blir dette, Olli?

— Det blir først og fremst et radioprogram, dernest et program hvor alt skal være lov, med andre ord blir ingenting ulovlig. Et radioprogram med to menn og en dame. Du spør hva det blir, jeg spør; hva blir det ikke? Vi er i planleggingsfasen, greit?

Hvordan blir det å sende fra 11 til 13, den såkalte Radioresepsjonen-sendetiden?

— Det kan jo bli et lite helvete, men vi er beæret! Radioresepsjonen er levende legender, og vi har fått verdens største sko å fylle, så vi tar på oss tøflene og tråkker varsomt inn i studio for å deretter respektløst lage vårt eget lille helvete og aldri se oss tilbake.

Olli Wermskog, Lars Berrum og Marte Mørland (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3).

Lars Berrum

Lars (26) er 198 cm høy. Han er stand up-komiker og er med i Martin Beyer-Olsen Live på P3 hver søndag. Sammen med Olli har han lagd nett-tv-seriene Kjendisprat med Lars Berrum og Festivalhjelpen for p3.no.

— Jeg har fått beskjed om at jeg er hentet inn for å redde et radioprogram med Olli og en som heter Marte. Olli er en gammel venn, og jeg skylder visst Marte en tjeneste.

Marte Mørland

Marte (30) blir en helt ny stemme på P3. Hun har gått på selveste Teaterhøgskolen og er 180 cm høy. Marte skal være såkalt utegående reporter.

— Jeg forventer vel egentlig å bli både likt og mislikt. Kanskje får jeg gleden av å surfe på litt nybegynnerflaks, og mest sannsynlig kommer jeg til å ryke på en del nybegynnerfeil, sier hun.

Går på 28. januar

Programmet til Olli, Lars og Marte starter mandag 28. januar kl 11.

I perioden 2. – 25. januar skal Christine Dancke, som til vanlig har musikkprogrammet Christine, lørdager på P3, holde lytterne med selskap fra 11 – 13, mandag til torsdag.