Se VG-lista Topp 20-konserten her

Sommerfesten på torvet i Trondheim starter klokka 18.00. Du kan se det hele live her på P3.no.

Det er klart for Topp 20 i kveld i Trondheim. Som bestilt skinner sola over Trøndelag også i år, slik at publikum som møter opp på Trondheim torg vil få seg en skikkelig sommerfest.

LES: CLMD går hver til sitt

Christine Dancke leder showet som starter på torget kl. 18.00, men det vil være aktiviteter og DJ-sett på Torvet tidligere på dagen.

Her er artistene som spiller i Trondheim

Katastrofe, Staysman & Lazz


Julie Bergan


Julie Bergan slo først gjennom etter å ha vært med på Cir.Cuz’ singel “Supernova”. I sommer står hun for seg selv på scena med låta “Younger”.

Marion Ravn


Marion Ravn har lekt med mange ulike musikksjangre siden hun og Marit Larsen gikk hver til sitt. Nå ser det ut som hun har landa godt og trygt i balladepopens verden.

LES: Her er artistene som spiller på VG-lista-turneen

Kaveh


Sammen med OnklP har Kaveh laga en av vårens mest catchy raplåter, nemlig “Snufs”, og under VG-lista Topp 20 i Oslo opptrådte han for første gang sammen med Autolaser under navnet Kanthem.
PS: Vil du ha mer Kaveh? Sjekk ut P3s nettserie om Kaveh fra den tida han gikk siste året på videregående, og da han fikk sin første låt lista på P3.

Margaret Berger


Sammen med Gabrielle rørte Margaret Berger mange til tårer med sin versjon av Disclures “Help Me Loose My Mind”. I kveld opptrer hun på hjemmebane på torvet i Trondheim.

Admiral P + Nico D


Ingen norsk sommer uten en hit fra Admiral P. “Snakke litt”, “Kallenavn”, og “Spinnvill” solgte alle til platina da de kom ut. I år har Admiral P med seg låta “Engel” til torvet i Trondheim.

OnklP & De Fjerne Slektningene


OnklP og Oslo Ess leker godt sammen, det har de vist gjennom samarbeidsprosjektet de nå legger ut på VG-lista-turné med. I fjor lekte også deler av Oslo Ess sammen med Honningbarna, noe som resulterte i denne fine lille P3 Spanderer-videoen. Se den her!

Oslo Ess

Omer Bhatti


Danser og hip-hop-artist Omer Bhatti har i hele vår sittet som dommer i Norske Talenter. Nå er det hans tur til å stå på scena.

Kanthem


Sandra Lyng


Etter Sandra slo gjennom med Idol i 2004 var hun fast inventar på sommerens hitlister i flere år. Etter å ha tatt pause fra det norske rampelyset noen år, kom den alltid smilende mosjøværingen seilende tilbake til VG-lista med singelen PRTeY.

CLMD feat Sirena


I dag ble det offisielt at Martin Danielle og Carl Louis CLMD går hver til sitt. Martin Danielle fortsetter i CLMD, og står i dag på scena med Sirena.

Oppsummert

Hvor: Torvet i Trondheim

Publikumskart-VGListaTopp2014-Trondheim-751x531

Når: Klokka 18.00-20.00
Værmelding: 20 grader og lettskyet
Ta med: Ekstra klær, gode sko. La paraplyen ligge hjemme!

Se bildene fra VG-lista Topp 20 i Trondheim i fjor