– Du ser ut som Jesus!

3,7 millioner sendte Ronny tilbake til 80-tallet.

– Puddelrockeren fra Førde og Mr. Lee skal dra fra Trondheim til Miami!

Søndag formiddag utfordret P3aksjonen publikum til å nå et svært hårete mål: 3,7 millioner kroner innen klokka 14:00.

– En kvart million på litt over en time – så mye penger har vi aldri bedt om før.

Verdens beste lyttere knuste målet med nesten 200 tusen og belønningen var raus:

Ronny skal få extensions – en deilig halvmeter med løshår til litt over puppene.

– Jeg har gledet meg ustanselig i to uker til at dette skulle skje! jubler Niklas.

Ronny flotter seg med sitt nye hår. Foto: Rashid Akrim, NRK P3
Ronny flotter seg med sitt nye hår. Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Studio blir gjort om til “Silje og Tuvas Beauty Salon” med frisør, rettetang, ukeblad og mengder med løshår i fargen “Ronny”.

– Jeg kommer ikke til å komme gjennom passkontrollen i Amerika…

– En gammel gubbe!

Etter et par timer med vasking, retting og skjøting av hår var det endelig tid for at Ronny selv skulle se resultatet:

– Å fy faen. Jeg ser ut som en gammel gubbe. Det ser ut som om jeg spiller i Vazelina Bilopphøggers.

Det tok ikke lang til før Ronnys nye look ble sammenliknet med andre kjente menn med langt hår.

– Jesus! David Guetta! Frontvokalisten i Nickelback! Lillebjørn Nilsen!

– En ting er sikkert, dere. Jeg skal sitte på flyet til Miami, og jeg skal tenke stille inni meg “det var for en god sak, det var for en god sak!”

Tidligere under årets P3aksjon har håret til de andre programlederne mildt sagt fått gjennomgå. På onsdag ble Niklas Baarli til Broder Baarli vol. 2 og på fredag mente Tuva at livet hennes var over da hun fikk permanent.

10 Responses to “– Du ser ut som Jesus!”

 1. Jon H W Andersen

  Enda en Jesus.
  På profetenes tid fantes det hundrevis av slike gudemenn og myter om de. At denne ene har overlevd skyldes vel en mann: Peter. Figuren Jesus fant han opp på veien til Damaskus etter å ha blitt forvist. Etter mange runder med fri fantasi over flere hundre år ble myten et komplett konsept. Etter alle de ulike feilene som er oppdaget, så må det ha vært et titalls ulike grunnmyter i bildet, alle forfatterne i snitt hadde aldri vært på stedene som omtales etter fri gfantasi, og beskriver ikke riktig tid.

  Krigerhøvdingen Muhammed kom til på samme vis. Fra utallige fragmenter og omskriving og overleveringer, forbedringer og justeringer.

  Arkeologer og folk som kan rekonstruere ansikter fra hodeskaller fra den tida mener at Jesus måtte ha sett sånn ut:

  http://ichef.bbci.co.uk/news/624/cpsprodpb/461A/production/_87264971_jesus_bbc.jpg

  Da er det bare å kutte håret, så er vi ganske nære hehehe.

  • Per Wols

   Så mye konspiratorisk vas på få linjer må man lete lenge etter…

    • Kristian Valen

     Heisann, vil anbefale deg å sjekke ut boka Skeptikerens guide til jesus, som kommenterer “vad hende på vagen til damaskus” og andre teorier om jesus. Går ellers direkte til kjeldene ved alminneleg vitenskapeleg historiske forskningsmetoder.

     • Harald W Andersen

      Og som er skrevet av en kristen for kristne og for å forkynne kristendom …..
      Ikke mere troverdig enn resten av de kristnes versjon av “historien”. Så kommer det som er viktigst: var han en gud, eller var han en “samlingsfigur”? Neste er: hva er poenget med å være kristen når de fleste som lever og har levet ikke er/har vært det? De fleste lever veldig bra uten noen form for guder, og har aldri sett poenget med å ha usynlige ekstra “liksomvenner” som skal råde eller lede dem. De er ikke redd for døden, har ingen form for angst , ensomhet eller behov for flere eller andre stimuli, og trenger ikke noe å henge sin angst på.

      Får noen ved sine fulle fem lyst til å utforske noe nytt, så fins det titusenvis av interessante vitenskapelige tema og uutforsket natur å lære seg om.

      DIsse “kuratorene” som “opererer” og frister med religion er bare ute etter å få taket på svake individer og barn de kan “kurere”, forvirre, manipulere og herse med.

      Eksempel er Barnevakten.no som skjuler alle spor etter sin kristne agenda og opererer “undercover” for å lure flere inn i deres verden av lureri og manipulasjon. De er også veldig glade i penger, og prøver å få tak i penger på alle mulige måter. Barnevakten.no har klart å lure Kavli-fondet til å gi dem penger, igjen uten å “tone flagg” når det gjelder deres kristne agenda.

      • Kristian Valen

       Om du seie at ein kristen ikkje kan skrive om jesus kan eg verkeleg ikkje forstå.

       I så fall kan eg jo spør om å få ein religiøs person til å overbevise meg om at gud ikkje finst. Det vert jo heilt rart å drive debatt på den måten.

       Kan ellers seie at boka eg snakker om inkluderer fleire sitat frå ikkje kristne forskarar på jesus, om det absolutt må vere ein del av det.

       • Harald W Andersen

        En kristen kan skrive om Jesus, det vet vi. Og det gjør de til gangs 🙂
        Det gjør ikke myten mere ekte eller manipuleringen mere seriøs. Lureri kan serveres i mange varianter og i mange og avanserte forkledninger, det fins det utallige eksempler på og bevis for. At “de kristne” er veldig glade i svake individer, barna og pengene deres, det vet vi også ut fra eksempler både ute i verden og helt lokalt her jeg bor. Misbruk av kvinner og barn i kristne samfunn forekommer i mye større utstrekning enn vi er klar over. Pedofile oppsøker slike miljøer, det samme gjør pederaster og psykopater av alle slag, mange av dem er svært avanserte og intelligente med meget forseggjorte “trojanske hester”.

        Alle som er litt i overkant glade i penger og litt for glade i barn og veldig unge bør nøye overvåkes.

        • Harald W Andersen

         Du skriver: Kan ellers seie at boka eg snakker om inkluderer fleire sitat frå ikkje kristne forskarar på jesus, om det absolutt må vere ein del av det.

         Definisjonen på en “forsker” er bare at de kaller seg det. Alle har en agenda, og det gjelder bare å se hva agendaen er bak argumentasjonen.

     • Harald W Andersen

      Det er kristne røster som hevder at 22. juli er Guds straffedom.

      http://www.22juliprofetien.com/

      Det er liksom ikke grenser for hva de kristne skal bruke for (om mulig) å uroe svake individer – true, skremme og forfølge dem. Det er ikke mye omsorg og empati i deres trusler og profetier.