– En av Astrid S sterkeste låter

Astrid S «Paper Thin» er ukas låt på P3.

Siden hennes beskjedne start på en Idol-audition i 2013, hvor hun endte opp på en femteplass, har Astrid S virkelig gått videre som en vinner. Den unge sørtrønderen hadde allerede ligget 8 uker på VG-lista med låta «Shattered» og blitt nominert til ulike priser før hun for alvor slo gjennom med låta 2 AM i 2015.

P3s musikksjef Mats Borch Bugge. (Foto:  ERIK WAAGE / NRK)
P3s musikksjef Mats Borch Bugge. (Foto: ERIK WAAGE / NRK)

Sjekk ut! Anmeldelsen av CLMD-samarbeidet «Dust» her!

Samme året fulgte hun opp med sitt første internasjonale samarbeid på låta «Air» sammen med Shawn Mendes, «Hyde», samarbeidslåta med Matoma «Running Out», «Dust» med CLMD og til slutt «Paper Thin» som er Ukas låt på P3.

Les også: Går for verdensherredømme

Musikksjef i P3, Mats Borch Bugge, mener låta er en av Astrid S sterkeste til nå.

– «Paper Thin» er en låt som har vært med Astrid S lenge – og endelig er den ferdig. Vi mener det er en av Astrid S sterkeste låter til nå; lekkert produsert, med en nærmest perfekt bro over til refrenget. Melodien er knallsterk – og vokalt viser Astrid S stort spenn.

– Lekkert produsert, melodien er knallsterk og vokalt viser Astrid S stort spenn

Astrid S ble også kåret til Årets nykommer og høstet prisen Årets låt for «2 AM» under P3 Gull i fjor. Ukas låt er første drypp fra den kommende EP’en som er ventet 20. mai.

Se også: P3 spanderer med Astrid S og Matoma

– Astrid S har nå en rekke sterke låter i bagasjen, hun har et stadig sterkere navn i utlandet og det er flere som viser interesse for det hun holder på med. Om hun blir enda bedre på scenen, vil det bli mulig for Astrid S å nå svært langt, avslutter Bugge.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wKVi_RZibDA&w=640&h=350]

P3 gir deg Ukas låt på P3 og P3.no! Vi viser frem og anbefaler deg én låt som vi liker ekstra godt og synes er spesielt bra. Følg med på P3 og P3.no for Ukas låter!