– Endelig noen å krangle med

Tuva Fellman får ny, mannlig partner i Hallo P3.

Om bare et par dager får innringningsprogrammet Hallo P3 et friskt pust av gutteaktig sjarm. Fra mandag 6. februar blir Jørn Kaarstad, mannen med den brede Stavangerdialekten fra P3helg og Feriemorgen, Tuva Fellmans nye partner.

Les mer om det nye sendeskjemaet her.

Enormt løye

Jørn og Tuva kjente ikke hverandre før de begynte å jobbe sammen i januar. Nå har de funnet tonen og har allerede planlagt temaer som flauhet, slossing, ondskap og Jørns favorittema: hvorfor er ditt hjemsted er det beste? Rollene er også satt: Jørn kjører teknikk og passer på at Tuva ikke driter seg ut, Tuva skravler. Programmet går fra én til to programledere og får en hel time ekstra sendetid. Jørn tror det hele blir “enormt løye”.

– Det er dødsdigg å ha med en programleder til. Nå har jeg noen jeg kan kødde og krangle litt med, sier Tuva.

– Ikke minst er dette en sjanse til å få opp min egen streetcred. Tuva er fra Oslo og er veldig grov i målet. Jeg har aldri bannet på luften, sier han.

– Jørn blir helt grønn i trynet når jeg sier “pule” på lufta, men ellers er han som et oppslagsverk når det kommer til artistkuriosa og funfacts. Det er helt utrolig, sier Tuva.

Følg Hallo P3 på Twitter og lik dem på Facebook her.

Tuva og Jørn gleder seg til å jobbe sammen. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Mer sendetid, mer folk

Hallo P3 skal i utgangspunktet være det samme programmet som tidligere. Både den rutinerte og den nye Hallo P3-programlederen gleder seg til å høre mer fra både faste og nye innringere.

– Vi skal ta opp mange kule og alvorlige temaer. Både seriøst og kødd, det er sånn det skal være, sier Tuva.

– Du trenger ikke lenger å vente til Norge Rundt ringer på døra for å fortelle Norge om at du har en uhorvelig stor samling tv-serier fra Mongolia. Gi oss en telefon i stedet, avslutter Jørn.

Hallo P3 sendes på NRK P3 klokken 17.00-20.00 fra mandag 6. februar.