Erik & Kriss på nordnorsk

Hør hvordan Erik & Kriss låter på nordlandsdialekt – og flere høydepunkter fra Christine på P3 – her!

Det er Christine Dancke som kjører formiddagstimene på P3 i ukene før Olli Wermskog, Lers Berrum og Marte Mørland skal ta over for Radioresepsjonen frem til sommeren.

I mellomtiden gjester kjente fjes og stemmer studio på Marienlyst hvor Christine, de siste ukene, har hatt besøk av både Martin Beyer-Olsen, Eskil Pedersen, Magnus og Erik fra Sirkus Eliassen og Stian Blipp.

Fra Bærum til Nordland

Men gjestene går ikke smertefritt fra besøket hos P3-programlederen. Hver dag oppfordrer nemlig Christine lytterne til å gi kjendisene en aldri så liten utfordring. I forrige uke måtte Magnus Eliassen lage en låt på sparket.

Hør Magnus hjemmesnekrede poplåt her!

I dag var det bærumsguttene Erik og Kriss sin tur. En lytter foreslo at gutta skulle fremføre en av deres egne låter på nordlandsdialekt. I ekte Joddski-ånd sang og rappet de hitten “Lighter”. Hør resultatet her:

Erik & Kriss

 

Audition i studio

I forrige ukes siste sending måtte den nye Idol-dommeren Stian Blipp selv prøve seg i en fiktiv Idol-audition på direkten, hvor han både synger og rapper Shaggys hit “Angel”. Hør hvordan det gikk under:

Stian Blipps Idol-audition

 

Har du en idé?

De neste dagene kommer Linnea Myhre og Aune Sand på besøk. Hør på Christine hver dag mellom klokken 11 og 13, og send inn ditt forslag til utfordring.