Et klikk og P3-musikken er din!

– Dette er en gave til brukerne våre, sier musikksjef i P3.

Spillelistebilde. (Foto: NRK P3)

Med P3s nye spillelistefunksjon kan du nå fråtse i P3-musikken. Et klikk fra P3s spilleliste fører deg direkte til Spotify, hvor du kan høre både enkeltsanger og hele spillelister.

Full oversikt

– Med det nye systemet kan du se hvilke sanger som spilles i realtime. Hvis du hører en sang du liker, men ikke vet hva den heter, kan du gå inn å sjekke spillelistene, finne sangen, og spille den av i Spotify, sier teknisk prosjektleder for de nye spilleliste-sidene, Morten Skogly.

Les også: Få P3musikken rett i lomma!

De nye spillelistesidene byr på full oversikt over hva som spilles på P3, mP3, Pyro, National Rap Show, eller hvilken som helst av dine yndlingskanaler. Du kan også se P3s Topp 100 liste over mest spilte sanger – et snapshot av P3 slik det er akkurat nå.

Spillelisten. (Foto: NRK P3)

– En gave

– Dette er en gave til brukerne våre, sier musikksjef i P3, Mats Borch Bugge. Spillelistesiden er veldig oversiktlig og brukervennlig, og det er lett å se hva som er mest spillt i de ulike kanalene. Det er også utrolig bra at låtene finnes et klikk fra sida inn til Spotify, og vi håper også å få med Wimp etter hvert, sier Borch Bugge.

Mats Borch Bugge. (Foto: Kim Erlandsen)

Borch Bugge tror at at spillelistefunksjonen kommer til bli mye brukt, og hvorfor skulle den ikke det? Nå kan du høre både kjent og ukjent musikk fra P3 når du måtte ønske – et klikk unna P3s nettsider.

Les også: Få P3musikken rett i lomma!

Har du noen forslag til P3s nye nettsider? Kommentér i vei!