Festivalhjelpen: Episode 5

I siste episode av Festivalhjelpen sjekker Lars og Olli ut leveren på pasienten Festival. Aldersgrense 18 år!

I den avsluttende episoden får vi også vite om Festival blir friskmeldt eller sykemeldt.

Se: Alle episodene av Festivalhjelpen

Lars og Olli om episode 5:

I femte og siste episode av Festivalhjelpen tar vi fatt på leveren, eller festene og rusen, og skal vi være helt ærlige, så husker vi ingenting av denne dagen. Vi hadde store planer om å utrede leveren grundig, men det som skjedde er bare å beklage. Vi fikk ikke til noe av det vi skulle, og det var rett og slett dritirriterende å ha et kamera hengende over seg. Dette må sees på eget ansvar!

Om Festivalhjelpen

Lars Berrum og Olli Wermskog er tidligere kjent for nettserien Kjendisprat med Lars Berrum. I Festivalhjelpen reiser Søster Lars og sekretær Olli, som du nå kan kalle dem, til Hove for å prøve å helbrede pasienten som de kaller “Festival”.

– Vi ser på festivalen som en pasient bestående av menneskets viktigste organer: hjernen, hjertet, leveren og lungene, sier Berrum.

Hjertet er selve konsertene – det en festival ikke kan leve uten. Hjernen er organisasjonen, lungene festivalpublikummet og leveren er festen. Sykepleieren og hans assistent tar temperaturen på pasienten, og hjelper til med eventuelle problemer og plager. Til slutt skal de enten friskmelde eller sykemelde pasienten.