Du har sikkert lagt merke til at det er noe nytt på nettsidene til NRK P3. Borte er de gamle filmsidene og spillsidene, fra nå vil du finne alt du trenger om filmer, spill og serier på p3.no/filmpolitiet.

Hva er nytt?

Bortsett fra splitter nytt design, vil du på Filmpolitiets nettsider kunne se mye mer videoinnhold, få lettere tilgang anmeldelser, høre på P3 og alle underkanalene våre (se til høyre her) og selvsagt diskutere til krampa tar deg.

Du kan også ende opp med å vinne en slik en eller denne! Konkurranser er på full fart inn på nettsidene til Filmpolitiet!

I tillegg kan du se serier, filmer og eksklusive intervjuer fra både spill, film og serie-verdenen her. Helt gratis også, og det er ikke dårlig.

Nye anmeldelser kommer hver uke, les videre under denne ukas anmeldelse av filmen Cash.


Filmpolitiet. (Foto: NRK)
Ser det ikke fint ut?. (Foto: NRK)

Hvor er Spiller.no?

Flere har kommentert, sendt mail og spurt på Twitter hvor NRKs gamle spillsider (www.spiller.no) er blitt av.

Spill har vært en del av Filmpolitiets sendinger på radio i flere år, og ved å slå sammen nettsidene får du mer og bedre spillstoff!

Før var det en person som jobbet med spill, og en som jobbet med film. Nå teller Filmpolitiet fire personer, som alle skriver om de tingene vi bryr oss om i den popkulturelle verdenen.

Les mer om betjentene i Filmpolitiet her

Det betyr at Spiller.no rett og slett er lagt ned, det samme er de gamle nettsidene til Filmpolitiet. Alt du trenger er å huske å gå inn på P3.no.

Hva med gamle anmeldelser?

I løpet av årene har både Filmpolitiet og Spiller laget flere tusen anmeldelser av film og spill. Vi vet at dette er viktig for deg, og derfor holder vi på å legge inn ALLE de gamle anmeldelsene på våre nye fine nettsider! Denne prosessen tar litt tid, og finner du ikke akkurat den anmeldelsen du er ute etter, kikk innom litt senere så er den nok på plass.

Hva vil du se mer av på Filmpolitiets nettsider?

Har du tilbakemeldinger eller kommentarer angående de nye nettsidene? Legg inn en kommentar under, vi leser alt.

https://p3.no/wp-content/uploads/2008/06/cruisern_sykkel.jpg