Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som heier på Eric i stedet for Bill om kampen om Sookie i True Blood. Eric er tøff og hard. Han er en skikkelig mann! Eller vampyr da..

Som Torfinn beskrev etter å ha sett første episode av True Blood, så får vi se hele bakenden til Eric i en heftig sexakt. Det var ikke akkurat stygt å se på for å si det sånn.

Som mange vet er det Stellan Skarsgårds sønn, Alexander Skarsgård, som spiller denne superheite vampyren. Jeg ler når ungjenter snakker om at Robert Pattinson er så kjekk i Twilight. Det er jo Alexander Skarsgård som er den store «hunken» i vampyrverdenen nå til dags.

Har du ikke fått med deg True Blood? Se episoder fra sesong 1 i nett-tv.

Dette vil jeg gjerne se mer av i sesong 3 av True Blood!

Stor rolle i ny film

I tillegg til True Blood har Skarsgård blant annet spilt i den fantastiske krigsserien Generation Kill. Han har med andre ord gjort seg bemerket på tv-skjermen de siste årene.

Selv om Alexander Skarsgård er kjekk, hjelper det jo på at han er en utrolig god skuespiller også. Det er tydelig at Skarsgårds rolle som sersjant i Generation Kill har gjort inntrykk.

Nå har han nemlig fått en stor rolle i science fiction-filmen Battleship. Skarsgård skal spille en marineoffiser og en av motspillerne blir Taylor Kitsch, som vi kjenner fra Friday Night Lights. De to skal spille brødre i filmen.

Ifølge empireonline.com baserer filmen seg løst på spillet med samme navn. På hvilken måte de gjør dette er jeg ikke sikker på. Kanskje det blir mye senking av fiendtlige skip i filmen, hvem vet. Det eneste som er røpet er at våre helter skal kjempe mot en horde av utenomjordiske.

Jeg gleder meg i alle fall til å se Alexander Skarsgård i stor størrelse på kinolerretet!

Det er Peter Berg (Friday Night Lights, Hancock) som skal regissere herligheten. Jon og Erich Hoeber står for manus. Battleship kommer på kino i 2012.