Variety melder nå at popdronninga Rihanna er klar for sin første storfilm. Hun skal nemlig ha en av hovedrollene i filmen Battleship, som er inspirert av spillet med samme navn.

Marte Hedenstad skrev tidligere i sommer om at Alexander Skarsgård skal spille den mannlige hovedrollen i Battleship, og nå er altså en av de store kvinnelige rollene satt.

Vi har ikke helt fått vite nøyaktig handlingen går ut på, men historien tar for seg kampen mellom mennesker og romvesener, og krigen mellom dem på land, vann, og i luften.

Helt krise

Postjerne goes skuespiller: Hva synes vi? Historien har jo vist oss både gode og grufulle eksempler på resultatet. Men det er ikke sikkert dette blir helt krise, bare tenk på syngedamer som Beyoncé og Jennifer Hudson som begge to har spilt i flere filmer uten å ha blitt totalslaktet. Til og med Mariah Carey krabbet opp dra fadesen med Glitter, og gjorde en ugjenkjennelig god rolle i Precious.

Når det gjelder krise-eksempler er det nesten for mye å ta av: Britney Spears i Crossroads, Madonna i Swept Away, Paris Hilton i House of Wax. Ja, dere skjønner rekka her…

Eller kanskje ikke…?

Men nå vil jeg heller være positiv, og tenke på de gangene det faktisk gikk bra. Noen gikk det jo faktisk så bra med at de fullstedig ga opp sin første karriere for å bytte beite fullstendig. Ta Mark Wahlberg for eksempel, eller Marky Mark som han kalte seg i 1991 da han fikk en kjempehit med «Good Vibrations». Her har vi en fyr som viste seg å være en så god skuespiller at han like greit dreit i hele artistkarrieren. Det gjør ikke så mye for min del kjenner jeg.

Se videoen av «Marky Mark» Wahlberg her!

Jaret Leto gikk andre veien fra skuespiller til artist. Resultatet har vi jo hørt på P3 i hele vår gjennom «30 seconds to mars» med deres «Kings&Queens». De hadde jammen meg en ganske søt video også…

Bjørk har hverken bestemt seg for det ene eller det andre, men har hatt stor sukess som både skuespiller og artist. Hennes opptreden i Lars Von Triers «elsk eller hat-film» Dancer in the Dark tok i hvert fall pusten fra meg.

Klikk på bildet for å se klipp fra Dancer in the Dark.

Bjørk viste frem skuespillertalentet i Dancer in the dark. (Foto: Sandrew Metronome)
Bjørk viste frem skuespillertalentet i Dancer in the dark. (Foto: Sandrew Metronome)

Nå er det mildt sagt et godt stykke mellom Bjørk og Rihanna, men hvem vet. Kanskje vi blir positivt overrasket?

Hva synes du om artister som går til det store lerretet? Overdreven eller fortjent kritikk? Kommentér i vei!