27. august kommer et av høsten store spill – Mafia II kommer endelig ut i norske butikker.

Nå er demoen til spillet tilgjengelig på PSN, Xbox Live og Steam – og vi i Filmpolitiet vil vite hva du syns om den.

Det har vært mange mafiaspill de siste årene, men i Mafia II lover utviklerne en tidsreise tilbake til 50-tallet. Rock’n’roll, raske biler og pin-up damer er bare noen stikkord – mafiamiljøet blomstret på denne tida.

Demoen lar det oppleve en del av spillet, som utvikler kaller “Buzzsaw”-brettet. Hovedfiguren i spillet heter Vito Scarletta og han må sammen med sine kompanjoner ta ut mafiasjefen som enkelt og greit heter “The Fat Man”.

Hva syns du om demoen? Legg inn dine inntrykk i kommentarfeltet under traileren.

Jeg møtte senior producer bak Mafia II under fjorårets spillmesse GamesCom09 i Köln. Se intervjuet i videoen helt øverst i saken.

Mafia II er en av de store tingene vi gleder oss til i august, sjekk resten av lista her!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.