PREDATORS


Finnes det noen grunner til IKKE å glede seg? Nei.
Robert Rodriguez regisserer. Danny Trejo er med. Adrian Brodys lange, senete kropp og ansikt har skrekkvaliteter på lik linje med mora i Ondskapens hotell, og Lawrence Fishburne er skummel nok i seg selv. Og bildene vi har sett så langt, inneholder alt som skal til; forskjellige typer Predatorer, store gønnere, tett, klam jungel og gigantiske eksplosjoner på grensen til napalm.

Les anmeldelsen her!


KOMMANDØR TREHOLT & NINJATROPPEN


Arne Treholt som ninja? Seriøst? Den tanken tenkte nok mange da dette filmprosjektet ble lansert. Tidligere i år kunne du se traileren til filmen først her på P3.no, og den så veldig morsom ut. Dersom filmen er i stand til å holde det traileren lover, kan dette bli riktig så gøy! Her får vi altså historien om hvordan Arne Treholt reddet Norge fra den kalde krigen på begynnelsen av 1980-tallet – før han ble dømt for spionasje. Mads Ousdal spiller hovedrollen, Thomas Cappelen Malling er regissør.

Les anmeldelsen her!

Se traileren her!


THE KARATE KID


Jaden Smith og Jackie Chan regisseres av Harald Zwart i denne nye versjonen av originalen fra 1984. Filmpolitiet anmeldte filmen i forbindelse med den kjendistunge festpremieren i Fredrikstad den 23. juni. Da skrev Birger Vestmo blant annet: De fleste aner historiens utfall, men på veien dit får du oppleve heftig kung fu, følelsesladet drama, sjarmerende romantikk og en ubestridelig god kjemi mellom filmens hovedpersoner. Zwart og Smith er dynamitt!.

Les anmeldelsen her!
Se intervju med Jackie Chan!


LARA CROFT AND THE
GUARDIAN OF LIGHT

PC, PS3, X630

Det gjør ingenting om plottet høres ut som det er hentet fra ordet er fritt i førskolen, Lara Croft kommer til å prege agendaen på en eller annen måte i midten av august. Tomb Raider: Underworld imponerte oss med rålekker grafikk og skuffet oss med den klønete styringen, og vi regner med at Square Enix har tatt til seg tilbakemeldingene og gir oss rålekker grafikk og sømløs, elegant styring denne gangen.


AMERICAN DAD

SESONG 5 DVD

Stan Smith er heitere enn Peter Griffin og kvassere enn Homer Simpson; han er den perfekte american dad. Og han er snart på DVD i sin femte sesong, som gikk ferdig på FOX i vår. American Dad er plukket opp for en sjette sesong, og vi må altså få denne til å vare så lenge som råd. Fjorten episoder og et «power hour drinking game»? Det burde holde. Når vi tar med kommentarsporene på samtlige episoder, er vi der.


FAMILY GUY

SESONG 9 DVD

Det gjør ingenting at all sommerferien er brukt opp. Family Guy har den fantastiske egenskapen at den sletter alle fremtidsbekymringer fra hukommelsen og lar deg starte på nytt etter å ha sett en episode. Det store perspektivet her er at det viktigste i livet er å kose seg, og i en slik filosofisk tilnærming står Family Guy trygt på peishylla.


KANE & LYNCH 2: DOG DAYS

PC, PS3, X630

Vi har smakt på demoen, og den er herregud så rett på sak. Dette er ikke et steroid-bolemonster-i-panserdrakt-spill, det er to slitne, usexy karer som skal komme seg til helvete vekk før det virkelig smeller. Det er den sentrale delen av mange spill satt i hovedfokus; KOM DEG VEKK! FORT! Og det stresser oss akkurat så mye som et spill har lov til.


MAFIA II

PC, PS3, X360

Selvfølgelig gleder vi oss til spillet med det silkemyke Mad Men-utseendet som inneholder alle de tidsriktige dressene og bilene og gameplayen vi elsker fra GTA! Mafia 2 ser ut til å bli tidsåndspill nummer én i høst, og om ikke dette vil føre til en medlemsøkning hos Amcar Norge, så vet ikke vi. Alt vi kan si, er at dette virker helt riktig.

Les anmeldelsen her!


THE EXPENDABLES


Det er bare å se på rollebesetninga: Sylvester Stallone. Dolph Lundgren. Jet Li. Mickey Rourke. Jason Statham. Eric Roberts. Dette har i et helt år vært selve drømmefilmen for alle som lengter etter et gjensyn med noen av 1980- og 90-tallets tøffeste actionhelter. Jean-Claude Van Damme og Steven Seagal burde kanskje vært med, men det er nok av muskler her til å gjøre dette til en minneverdig Actionfilm med stor A!

Les anmeldelsen her!


TOY STORY 3


Pixar er konger! Woody og Buzz Lightyear er deres prinser. Toy Story er filmen som startet drømmerekka av filmer fra den californiske animasjonsfabrikken, og forventningene er enorme når treeren inntar kinolerretet. Den har allerede gått på kino i USA siden juni, og har oppnådd utrolige 92% hos Metacritic.com. Det betyr at kritikerne elsker den. Fasiten kommer selvsagt når Filmpolitiet anmelder den, men vi nekter å tro på at Pixar er i stand til å skuffe oss!

Les anmeldelsen her!