HOW I MET YOUR MOTHER

SESONG 3 (DVD)

Siden Barney Stinson og Marhall Eriksen fortsatt deler serie, er fortsatt grunnen der for å eie denne på DVD. Følelsen av å dytte HIMYM inn i spilleren og trykke “play all” i menyen en søndags formiddag, slår lett følelsen av gudstjeneste. Suit up!

Les anmeldelsen her!
Les anmeldelsen av sesong 2 her!

METROID: OTHER M

WII

Ei av spillverdenens tøffeste damer er tilbake. Samus må igjen kjempe seg igjennom et episk science fiction-eventyr, og etter videoene å dømme blir dette rått!

Les anmeldelsen her!

SALT

KINO

Angelina Jolie som tøff agent? Ja, takk! Hun spiller CIA-agent Evelyn Salt, som legger ut på rømmen etter å ha blitt beskyldt for å være russisk spion. Veteranen Philip Noyce har regissert.

Les anmeldelsen her!

ENTOURAGE

SESONG 6 (DVD)

Hvileskjæret i Entourageserien, hviskes det. Der lyspunktene består av Jamie-Lynn Sigler fra Sopranos og at Jerry Ferrera endelig får mer plass. Vi får se om det blir en eneste rolle på Vince denne sesongen.

KICK-ASS

BLU-RAY, DVD

Regissør Matthew Vaughn har laget en film til oss som liker å nerde om tegneserier og superhelter. Den tar tak i konvensjoner, rister i dem og underholder på en fabelaktig måte. Nå er den ute på Blu-ray og DVD!

Les anmeldelsen her!

HALO: REACH

X360

En episk avslutning på en av spillhistoriens mest innbringende og populære spillserier. Master Chief vil for alltid leve i våre hjerter.

THE SIMPSONS

SESONG 13 (DVD)

The Simpsons hører med i kategorien primærbehov. Du trenger ikke å ha vokst opp på jordkloden en gang for å ha et forhold til dem, for de finnes overalt i den intergalaktiske popkulturen. Det er rett og slett viktig at den gule glede fortsetter å vise oss hvor dumme, innbilske, selvhøytidelige og herlige vi er.

PLAYSTATION MOVE

PS3

Sony dilter etter Nintendo og lanserer sin egen bevegelseskontroller. De lover bedre teknologi og bedre spill, Filmpolitiet har testet to av de og det lover foreløpig bra.

Les anmeldelsen av Start the Party her!
Les anmeldelsen av Sports Champions her!

LOST HORIZON

PC

Husker du de gamle gode pek-og-klikk-spillene som Monkey Island? Lost Horizon forsøker å gjenopplive sjangeren, og det kan se ut som spillet kan klare det!

THE AMERICAN

KINO

George Clooney betyr kvalitet. I denne filmen (delvis innspilt i Sverige) spiller han en leiemorder på sitt antatt siste oppdrag. Jeg ble imponert over regissør Anton Corbijns regidebut Control. Kan han følge opp?

GLEE

SESONG 1 (DVD)

Sangkorfenomenet med flinkiser på rollelisten er spennende, uansett hvordan vi snur og vender på det. Versjonene deres av kjente og mindre kjente låter hevder seg på listene, og vi mistenker at serien i sin helhet er særdeles velgjorte saker.

CIVILIZATION V

PC

Etter fem år er Sid Meiers mesterserie tilbake. Led din nasjon fra vugge til grav og omdefiner verdenshistorien etter dine behov. Strategiserien som definerte en hel sjanger har fått en real overhaling siden fireren; og kan friste med blant annet nytt kampsystem, forbedra AI, nytt diplomatisystem og en mer dynamisk oppbygging av verdenskartet. Vi gelder oss sjukt!

Se intervju med sjefsdesigneren her!
Les hvordan Civilization V blir her!

DEAD RISING 2

PS3, X360, PC (28. sept)

En zombie, to zombier, tre zombier – en MILLION zombier. Gjør deg klar til tidenes nedslakting av monsterne som mest av alt vil spise hjernen din. Jeg velger meg en motorsag, hva velger du?

WALL STREET:
MONEY NEVER SLEEPS

KINO

Septembers største begivenhet på kino? Oliver Stones oppfølger til sin egen klassiker fra 1987 må finne seg i å møte store forventninger. Det skal bli spennende å se Gordon Gekko (Michael Douglas) i dagens finansmiljø!

FIFA 11 / PES11

PC, PS3, X360

To av verdens mest solgte sportsspill har lanseringsdato SAMTIDIG! Drama blant sportsspilltilhengerne blir det uannsett – ingen av spillseriene har imponert de siste åra, så spørsmålet blir hvem som stikker av med det høyeste terningkastet i år.