Spillet Epic Mickey kommer eksklusivt til Nintendo Wii til jul i år. Dette Mikke-eventyret finner sted i en mørkere versjon av Disney-universet og Disney har valgt å fjerne noe av den kjedelige og prektige væremåten Mikke har hatt lenge. Isteden blir vi reintrodusert for den litt rampete Mikke vi møtte i de tidligere Disney-filmene.

GamesCom-messen som pågår i Köln i disse dager, viste Junction Point Studios i går frem nytt materiale fra spillet.

Det var introvideoen til Epic Mickey som ble vist frem for spente journalister, inkludert Filmpolitiets utsendte, Rune og Martin. Videoen ser du øverst i denne saken!

LES OGSÅ: Spør Sony-sjefen

Jeg gleder meg veldig til dette spillet, men vet ikke helt hva jeg synes om introvideoen. Jeg skulle ønske det var et mer tegnet preg over grafikken. Hva synes du?

Virker lovende

For å få et bedre inntrykk av selve spillopplevelsen kan vi ta en titt på presentasjonen av spillet under E3-messen tidligere i år. Her får vi se litt av hvordan spillmekanikken fungerer, og hvordan grafikken i selve spillet ser ut.

Jeg synes dette lover bedre enn introvideoen, og tror at Epic Mickey kan bli et godt Wii-spill.

Se Warren Spector, sjefen for Junction Point Studios, sin presentasjon av spillet på E3 se her:

Mikke var bra på SNES

Det er laget flere spill med Mikke opp gjennom årene. Det er imidlertid ikke alle disse spillene som er særlig bra.

Ett av mine favorittspill til Super Nintendo da jeg var liten, var likevel Disney’s Magical Quest Starring Mickey Mouse.

Dette plattformspillet hadde alt. Det hadde flott tegneseriegrafikk og fin musikk, samtidig som det var gøyalt og spennende.

Jeg husker spesielt godt at det ikke gikk an å lagre spillet underveis. Dermed var det å gå gjennom hele spillet en stor utfordring. Seiersfølelsen og lykken var desto større da du endelig klarte det.

Det blir spennende å se om spillopplevelsen blir like bra i Epic Mickey.

Jeg håper at spillet kan bli et underholdende eventyr, som utnytter Wii-konsollen til det fulle. Det bare å glede seg til jul, folkens!

Disney’s Magical Quest Starring Mickey Mouse var et av mine favorittspill til SNES: