I høst

…har sesong 2 av Human Target premiere på Fox, og at en serie har blitt plukket opp til en andre sesong, er bra.

Enda bedre er det at sesong én av serien har premiere i kveld! På en kanal du sannsynligvis har. TVNorge er stedet i kveld for å se livvakten med mest kinnben og makkeren med mest mojo.

Human Target handler om en hardkokt livvakt som, i følge Paige Wiser i Chicago Sun Times, «er den tankeløse seers alternativ til 24«. Hun klarte å følge med uten å prøve en gang, så hvis du syntes Jack Bauer var overveldende, er Human Target tingen for deg.

Hele anmeldelsen i Chicago Sun Times

 

 

Zap2its Rick Porter ga premieren på Human Target 80 av 100, og sier «serien er en noe gammeldags og rimelig hardtslående time med tv, med fantastisk action de to første episodene og kanskje enda viktigere: finstemt spill av showets tre faste: Mark Valley, Chi McBride(fra Pushing Daisies) and Jackie Earle Haley«.
Les også: min anmeldelse av Pushing Daisies sesong 2.

Entertainment Weeklys Ken Tucker ga premieren 83 av 100, og sier at «Human Target er helsikes artig. Valley leverer både sluttpoeng og albue i ansiktet på slemmingene«.

Varietys Brian Lowry ga også Human Target 80 av 100, og sier at «selv om serien viker fra sine tegneserierøtter, etablerer premieren seg med et topp utseende, smart stil og kinolerret-attityde. Og kanskje viktigst: andreepisoden tangerer førsteepisoden lett, om den ikke også overgår den«.

Human Target begynner klokka 22:00 i kveld på TVNorge.

Står Human Target på tv-planen din for kvelden?
Human Target hos IMDb.
24 hos IMDb.
Fox’ hjemmeside.