Unucharted 2: Among Thieves. (Foto: Naughty Dog)

Da de første planene om en Uncharted-film kom på trappene for et års tid siden fikk vi vite at regissøren David O. Russell var blitt kontaktet og i forhandlinger om jobben.

Russell står bak filmer som I ♥ Huckabees og Three Kings, og ble av mange sett på som riktig mann for jobben.

Kort tid etter valgte han å forlate prosjektet til fordel for filmen Pride and Prejudice and Zombies.

Unucharted 2: Among Thieves. (Foto: Naughty Dog)

Natalie Portman hadde opprinnelig hovedrollen i den humoristiske filmversjonen av Jane Austens kjente roman.

LES: Uncharted 3 til Norge

Da Portman valgte å forlate prosjektet på grunn av tidspress, valgte Russell det samme – og han har nå valgt å hoppe tilbake til Uncharted-prosjektet.

Riktig mann til jobben

Uncharted 2: Among Thieves. (Foto: Naughty Dog)
Uncharted 2: Among Thieves. (Foto: Naughty Dog)

– Han er mannen som kan kombinere humoren, de sterke figurene og de fantastiske actionscenene i Uncharted-spillene til en god film, fortalte Matt Tolmach, en sjef hos Columbia Pictures, i en pressemelding.

Nettstedet The Hollywood Reporter skriver at Russell også skal skrive manuset i tillegg til regissørejobben, noe som betyr at det originale filmmanuset blir skrevet om. Det tror jeg kun er gode nyheter, siden de som jobbet med manuset tidligere har filmer som Sahara på samvittigheten.

ANMELDELSE: Uncharted 2 er årets spill

Regissøren Uwe Boll har stått i spissen for en rekke begredelige spillfilmer. Dårlig skuespill, dårlige effekter og en mangelfull forståelse for forskjellene mellom film og spill, har gjort at spillfilmer har et dårlig rykte. BloodRayne, FarCry og Postal er bare noen eksempler på dette – jeg er glad for at han ikke skal ha noe med Uncharted-filmen å gjøre.

På tross av dette kommer jeg til å ha høye forventninger til denne filmen. I fjor kåret jeg Uncharted 2: Among Thieves til årets spill fordi det var et fantastisk eventyr med utrolige actionscener.

Hva tror du om Uncharted-filmen?