Zack Snyder skal regissere Superman: Man of Steel. (Foto: AFP PHOTO/VALERIE MACON)

Warner Brothers skal gjenopplive DC Comics største superhelt i en helt ny versjon av Supermann. Målet er å revitalisere merkevaren, slik Christopher Nolan gjorde med Batman i Batman Begins.

Det har lenge blitt spekulert i hvem som skal regissere Superman: Man of Steel. Nå er det endelig klart!

Jeg hadde håpet at det var Darren Aronofsky som skulle få jobben som regissør, og ble først litt skuffet da jeg fant ut at dette ikke er tilfelle. Aronofsky kunne gitt Supermann et mørkere preg som hadde vært interessant å se.

Da jeg imidlertid fikk med meg hvem som skal regissere det nye Supermann-eventyret la skuffelsen seg en smule. Deadline.com melder nemlig at det er Zack Snyder som skal få æren av å lage filmen.

Klarer han jobben?

Snyder er mannen som ga oss 300 og Watchmen, for ikke å glemme den fantastiske nyinnspillingen av Dawn of the Dead som kom i 2004.

Jeg regner med at de fleste er enig med meg i at 300 var en fantastisk film visuelt sett. Personlig synes jeg også at det visuelle uttrykket i Watchmen var utrolig bra, selv om jeg var litt misfornøyd med selve filmen.

Jeg har derfor stor tro på at Snyder også kan klare å gjenskape stålmannen i et mørkere, mer moderne bilde.

Chris Nolan stiller som produsent for Superman: Man of Steel. Hans co-produsent er Emma Thomas som produserte Batman Begins og Dark Knight. Med seg har han også manusforfatter David S. Goyer. Vi får håpe de tar med seg suksessen fra Batman til Supermann-universet.

Jeg ønsker ikke en ny film á la Superman Returns, som jeg synes var en nedtur som ikke bragte noe nytt til bordet.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Superman Returns var en skuffelse for meg. (Foto: Warner Brothers)

Jobber med action-beibs

Det er tydelig at Zack Snyder er veldig entusiastisk over jobben han har fått. Til deadline.com uttrykker Snyder at han gleder seg til å begynne på prosjektet.

– Jeg har vært en stor fan av Superman i lang tid. Han er definitivt kongen av alle superhelter, sa Snyder til Deadline på mandag.

– Det er fortsatt tidlig, men det David (Goyer, journ.anm.) og Chris (Nolan, journ.anm.) har gjort med historien så langt har definitivt gitt meg innsikt i en måte å gjøre ham mer moderne.

For øyeblikket jobber Zack Snyder på filmen Sucker Punch som han har manus og regi på. Filmen er et ekte kampsporteventyr som lover heftige slåssescener og deilig action.

LES OGSÅ: Action-beibs!

Emily Browning, kjent fra Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events, spiller hovedrollen som Baby Doll. Jeg synes traileren for filmen ser vanvittig kul ut. Browning virker også som et «badass» stykke kvinnfolk. jeg gleder meg til å se filmen når den har premiere på kino i april neste år!

Sjekk ut traileren for Zack Snyders nåværende prosjekt! (Artikkelen fortsetter under.)

Gleder seg til å begynne

Ovenfor deadline.com lover Snyder at han skal ta fatt på Superman: Man of Steel så fort han er ferdig med sitt nåværende prosjekt.

– Jeg har alltid syntes at Supermann er fantastisk. Jeg skal gjøre ferdig Sucker Punch og så komme igang!

Med Sucker Punch og Snyders tidligere arbeid tatt i betraktning, så synes jeg dette virker lovende.

Når Chris Nolan og David Goyer også er med på laget så har jeg trua på at dette kan bli bra! Har du? Si din mening i kommentarfeltet!