The Expendables (DVD/BLU-RAY)

Birger Vestmo ble mildt sagt begeistret da han så The Expendables tidligere i år. Han mente at filmen var tøff med stor T.

– Hvordan kan jeg anbefale en film som The Expendables? Den har jo elendig handling, råtten dialog, slett skuespill, og mildt sagt tvilsom moral.

– Men å se gode, gamle tøffinger sparke ræv på ekte 80-talls-vis, med overdreven blodsprut og ekstreme eksplosjoner, er vanvittig deilig! Filmen er en treer etter normale kriterier, men følelsen av å se den er en ren femmer.

– Jeg gikk ut av kinosalen med en tre-meters ereksjon!

Les hele anmeldelsen av The Expendables her.

Dolph Lundgren og Sylvester Stallone i The Expendables. (Foto: Euforia Film)
Dolph Lundgren og Sylvester Stallone i The Expendables. (Foto: Euforia Film)

Toy Story 3 (DVD/BLU-RAY)

Birger Vestmo mener at Toy Story 3 er nok en knallgod film fra Pixar. Han skulle ønske den hadde litt mer brodd, men at den alt i alt er en god film.

Toy Story 3 er som et gjensyn med gode, gamle venner du vet du kommer til å ha det gøy med. Woody, Buzz Lightyear og de andre lekene har ikke mistet noe av sjarmen de hadde i de to første filmene.

– Dette er først og fremst et underholdende eventyr for hele familien, men under lurer den samme tematikken som i de to forgjengerne: samhold, tilhørighet, og behovet for å være elsket.

Les hele anmeldelsen her!

Toy Story 3. (Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway)
Toy Story 3. (Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway)

Varg Veum – Skriften på veggen (DVD/BLU-RAY)

Torfinn Borkhus mente Varg Veum – Skriften på veggen var ujevn flashback-krim og var ikke videre imponert over filmen da den kom på kino.

– Den sjuende Varg Veum-filmen, Skriften på veggen, er en skikkelig flashbackfilm, om en film kan kalles det.

– Hendelser fra fortida må hentes frem igjen og unge jenter må reddes, både de som fortsatt er i live og de som har vært døde lenge.

– Du som kjenner Veum-oppskriften på film, vet hva dette er. Dersom du ikke har noe forhold til de tidligere filmene, vil jeg beskrive dem som regntunge krimdramaer i Bergensregionen.

Les anmeldelsen av Varg Veum – Skriften på veggen.

Varg Veum - Skriften på veggen (Foto: SF Norge)
Varg Veum - Skriften på veggen (Foto: SF Norge)