Danny Trejo, banditten med stor B er aktuell med Machete, og denne gangen slipper han å være skurk.

Trejo vil for alltid være den siste fyren du vil møte i ei mørk gate, eller ei lys gate, for den saks skyld. Fyren har klippekort til kasjotten, og fikk sin første filmrolle som fengselsfugl rett og slett fordi han så ut som en.

Utviklet seg til Machete

I Machete spiller han ekspolitimann med innstilling av typen «yippee ka yeah motherfucker», og vi vet hvor det bærer. Og selv om det ikke ser sånn ut, er han faktisk helt denne gangen.

– Jeg kunne allerede denne karakteren, jeg spilte Navajas i Depserado, Razor Charlie i From Dusk Till Dawn, Cuchillo i Predators, også avsluttet jeg med storkaren i Machete, sier Trejo.

Mona B. Riise møtte Trejo i Los Angeles for Filmbonanza, hvor de snakket om livet som kriminell, og hvordan det er å endelig få spille helt. Se video i toppen av saken!

Les: Anmeldelsen av Predators

Fra trailer til film

Machete startet som en tulletrailer til Rodriguez og Tarantinos Grindehouse-prosjekt, men Rodriguez så potensialet i den episke skurken han hadde skapt gjennom Danny Trejo, og lagde film av det hele. Denne gangen slipper Trejo roller som «inmate number one» eller «bad guy number two», men han er ikke mindre badass av den grunn!

Danny Trejo spiller boksetrener i spillet The Fight: Lights Out. Les anmeldelsen her!

Sjekk ut traileren til Machete. Artikkelen fortsetter under videoen.

Sjekk ut: Den første Machete-traileren dunstet gammel skitten grindhouse og b-film, se den her!

En lite innlegg fra kommentarfeltet under Machete-traileren på Youtube oppsummerer det hele så herlig godt:

«Hm… Ridiculous action scenes, absurd story, Robert DeNiro, Michelle Rodriguez showing off her jelly, Steven Seagal and Don Johnson, and OMG it even has Cheech the grand father of stoner movies, + Jessica Alba will probably have the one or other skimpy scene too…» This movie = WIN

Vi gleder oss villt til Machete! Gjør du?

Se Filmbonanza i nett-tv her!