Her er den offisielle kinotraileren til Robert Rodriguez sin nye film, Machete. Filmen hadde sitt utspring i den falske traileren Rodriguez lagde for filmen Grindhouse. Her spiller Danny Trejo den mexikanske eks-politimannen som er ute på hevntokt.

Hvis dere har sett den gamle «traileren» er dere sikkert enige i at den er et skikkelig tøft stykke film. Du fikk følelsen av å se en trailer til en ekte grindhouse-film fra 70-tallet. Machete var så hardbarka og barsk som det går an å bli.

Sjekk ut den gamle traileren her:

Nå er altså den nye ofisielle traileren for filmen ute, og jeg er ikke like imponert. Det virker som om noe av preget av b-filmer fra 70-tallet er litt borte. Traileren har også et litt tregere tempo enn den første.

Vi i Filmpolitiet ble litt skuffet over denne smakebiten, selv om  Machete fortsatt virker som en kul film.

Machete har premiere 3. september i USA. Vi i Norge må vente helt til 13. november for å se denne Rodriguez-filmen.

Heldigvis kan vi kose oss med en annen film Rodriguez er produsent for i mellomtiden. Predators har premiere 6. august! Danny Trejo har forøvrig en rolle i denne filmen også.

LES OGSÅ: Predators ser rå ut.

Hva synes du om den nye Machete-traileren? Filmpolitiet vil vite din mening, så legg igjen en kommentar da vel!