Uncharted 3 game art. (Foto: Naughty Dog)
Uncharted 3 - konseptkunst. (Foto: Naughty Dog)

Nettstedet og magasinet EW.com (Entertainment Weekly) har vært på besøk hos Uncharted-utvikleren Naughty Dog, og fått se nærmere på oppfølgeren til det jeg mente var fjorårets beste spill.

ANMELDELSE: Årets spill 2009 – Uncharted 2: Among Thieves

Det tredje spillet i serien skal fokusere på hovedfigurens Nathan Drake sitt forhold til Victor Sullivan, den litt eldre mentoren til skattejegeren vår.

Konflikten ligger i lufta ettersom Uncharted 3 har fått tilnavnet Drake’s Deception.

Bildene til høyre i denne saken er også nysluppet konseptkunst fra Naughty Dog-studioet.

Bortsett fra dette er det ikke mye ny informasjon. Fra tidligere har vi fått vite at Naughty Dog vil fortsette fokuset på flerspiller, og at de ønsker å ta opp kampen med de virkelig store flerspillerspillene som blant annet Call of Duty.

Det er et veldig spennende valg i mine øyne. Uncharted: Drake’s Fortune, det første spillet, hadde ikke flerspiller overhodet – og med det andre spillet klarte ikke Naughty Dog å fenge massene som vil spille over nett. Det skal merkes at jeg syns flerspillerdelen der også var meget godt laget.

Hva mener du? Legg inn din kommentar nederst i saken!

Jobber med grafikken

Uncharted 3 village art. (Foto: Naughty Dog)
Uncharted 3 - konseptkunst. (Foto: Naughty Dog)

Entertainment Weekly trekker også frem at spillstudioet tar i bruk motion-capture-teknologi for å få enda bedre prestasjoner ut av de digitale skuespillerne.

I min anmeldelse av spill nummer to ble jeg slått i bakken over detaljrikdommen og grafikken, så dette lover bra.

Du kan forøvrig se en rykende fersk teaservideo hos EW.com.

Ikke i Norge

Uncharted 3 desert art. (Foto: Naughty Dog)
Uncharted 3 - konseptkunst. (Foto: Naughty Dog)

Tidligere har spillutviklern Naughty Dog vist interesse for Roald Amundsen og noen mystiske opplysninger, det førte til at jeg håpet at spillet ville foregå i Norge.

LES: Uncharted 3 i Norge?

Nå viser det seg at det ikke er tilfelle, faktisk er det det motsatte. Skatten som skal jaktes på i denne runden ligger i Rub’ al Khali Desert på den arabiske halvøya.

Naughty Dog er veldig forsiktige med å si noe om når de ønsker å få spillet ut på markedet, men indikasjonene er at spillet kommer mot slutten av 2011.

Mer informasjon om spillet blir lansert sammen med utdelingen av videospillprisen Spike VGA på søndag. Jeg skal i alle fall følge godt med.