Sjekk filmgeneratoren her!


Til høsten er Adam Sandler atter en gang aktuell med en vild latterfest for hele familien. I Jack and Jill spiller herr Sandler humoristisk nok begge rollene i et tvillingpar som er de rake motsetningene av hverandre.

Adam Sandler er en helt vanlig kokk, men én dag viser det seg at han er arving til farens sjørøverskip. (Foto: Colourbox, Stock.XCHNG et.al).
Adam Sandler er en helt vanlig kokk, men én dag viser det seg at han er arving til farens sjørøverskip. (Foto: Colourbox, Stock.XCHNG et.al).

Moroa begynner når den ansvarlige familiefaren Jack, spilt av Sandler, får et lengre opphold av sin frisinnede søster Jill, som selvfølgelig også er spilt av Sandler. Når en kort visitt plutselig blir et lengre opphold, oppstår konflikter og problemer som fører til spillopper og ablegøyer.

Forhåpningene til denne filmen er svært store, og Sandler har for lengst etablert sin posisjon som en sann mester innen komediens kunst. Her blir det jubalong!

Det store rollerepertoaret i moderne klassikere som Big daddy, I now pronounce you Chuck and Larry og latterbomben Ikke krøll med Zohan, har vist oss at vidunderet Sandler, ikke bare er i stand til å leve seg totalt inn i en hvilken som helst rolle, men også klarer å integrere sin positive og lune humor, som vi alle har lært å elske.

Filmpolitiet har etter et langt studie av Sandlers karriere klart å knekke Sandler-koden, og oppdaget suksess-algoritmen som hans filmer lages ut fra.

Vårt avanserte system er i stand til å produsere milliontalls av skreddersydde filmer i minst like høy kvalitet som de herr Sandler selv står for.

Hvorvidt Sandler nå velger å sparke sine over tohundre manusforfattere til fordel for vår generator, eller rett og slett velger å strupe oss gjenstår å se.


Lag din egen Sandler-film her!