Youtube-brukeren John Huang, kjent som Counter656, har tidligere laget en rekke stop-motion videoer av spillhelter. Nå har han lansert det som sannsynligvis er blant de kuleste fanvideoene noensinne.

Sjekk også: Dette gjør Star Wars-lekene dine når du ikke er hjemme.

Videoen henter direkte inspirasjon fra en av de mest dramatiske kampscenene i publikumsfavoritten Final Fantasy VII. I over syv minutter går Cloud og Sephiroth løs på hverandre til det som for mange er tidenes beste spillåt: One Winged Angel.

(Artikkelen fortsetter under videoen).

Polsk plakatkunst: Rune elsker disse plakatene.

John Huangs prosjekter er både tilgjengelige via youtube-kontoen Counter656, men også gjennom hans personlige blogg, hvor han også gir oss innsikt i hva som skjer bak kulissene.I tidligere videoer har han tatt for seg alt fra Mega Man til Toy Story og Iron Man.

Minimalistiske filmpostere: Kjenner du igjen noen av disse?

Vet du om noen andre kule fanprosjekter?