Denne uken kommer Star Wars – The Complete Saga, Star Wars – The Original Trilogy og Star Wars – The Prequel Trilogy ut på Blu-ray. I den forbindelse har vi i Filmpolitiet fått tak i et vanvittig fett samlerobjekt!

Vi snakker om “Limited Framed Art”, eksklusiv innrammet kunst, med selveste Darth Vader som motiv! Det finnes bare 50 – FEMTI – eksemplarer i hele verden av denne montasjen, med konseptkunst og bilde av verdens feteste slemming!

Samtlige i Filmpoliti-redaksjonen skulle mer enn gjerne hatt denne godbiten hjemme på stueveggen. Imidlertid skal vi gi den bort til én heldig person. Det kan bli deg!

Vinneren er kåret, men du kan fortsatt teste dine kunnskaper i kvissen. Tom Vidar fra Hammerfest stakk av med den fantastiske premien!

Slik ser premien ut:

Dette bildet kan bli ditt hvis du tar Filmpolitiets Star Wars-kviss!

Ta Filmpolitiets Star Wars-kviss!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.

Comments are closed.