Søppel-TV er et begrep som virkelig har kommet til sin rett denne uken. Big Brother er tilbake, Robinsonekspedisjonen er klar med ny sesong for endte gang, og programmet vi alle elsker å hate, Idol, er tilbake på TV-skjermen. I tillegg fikk TV3s nye serie Frogner, en ener på terningen i VG.

Derfor handler denne ukens Topp 5 om alt rælet som går på TV, som dessverre er ganske så dårlig, men som du likevel koser deg med.

Du kan kanskje kjenne deg igjen i at sofaen ofte virker som en veldig innbydende plass når du kommer hjem fra skole eller jobb? Og når du først har sunket ned i de deilige putene, er det ikke alltid det er like lett å komme opp igjen.

Det er i dette tidsrommet jeg ser en haug med dårlige TV-serier. Jeg vet det er elendige saker jeg fôrer meg selv med, men det glir ned likevel!

Her er mine verste guilty pleasures på TV, og på denne lista er nummer én det flaueste.

Anmeldelse: Gossip Girl S04 – Intrigene tar aldri slutt!

Hva er din flaueste guilty pleasure på TV? Fortell i kommentarfeltet, og vinn fet P3-skjorte!

Konkurransen er nå avsluttet, men du kan fortsatt kommentere i kommentarfeltet. Vibeke, übernerd og Oda Karlsen Lyngås stikker av med hver sin P3-skjorte. Dawsons Creek, Legend of the Seeker og Ungkarskvinnen..?! Ouch!

5:

Ugly Betty

Jeg elsker Askepott-historier. Ugly Betty handler om den rare jenta med regulering, men uten motesans, som jobber seg opp i et stort motemagasin. Alt i denne serien, fra skuespillet til intrigene, er veldig overdrevet, og jeg digger det.

Både latteren og tårene sitter løst når jeg ser Ugly Betty. Jeg blir aldri lei av den superoverfladiske Amanda sine enkle, men vittige kommentarer, og det er helt greit at Betty alltid redder dagen når ting går skeis.

Dette er en fargesprakende serie som jeg alltid kommer til å være glad i. Ugly Betty er nederst på lista, fordi det er serien jeg er minst flau over at jeg liker.

Anmeldelse: Episodes – Veldig godt selskap i stua

America Ferrera som spiller Ugly Betty, er egentlig utrolig vakker! (Foto: ABC).

4:

Gilmore Girls

En serie med en mor og datter som konstant skravler i munnen på hverandre, virker kanskje mer irriterende enn underholdende? Neida, det er så hyggelig, så!

Jeg trives blant alle de merkelige menneskene i den lille byen Stars Hollow. Gilmore Girls er en serie som det oser koselig av lang vei.

Serien handler om Lorelai og Rory, en mor og datter som er like mye bestevenninner som mor og barn. Det er syv sesonger i denne serien, og de sendes igjen og igjen på en viss TV-kanal mynta på den kvinnelige halvdelen av befolkningen.

En episode hver dag fra mandag til fredag, sa du? Av og til hender det at det kommer en episode jeg ikke har sett og da koser jeg meg ekstra masse!

Lorelai og Rory i Gilmore Girls. (Foto: The CW Television Network).

3:

Kjolen som sier ja

Okey, nå begynner flauheten å dra seg til her! Say Yes to the Dress, eller Kjolen som sier ja, som det så fint heter på norsk, er en reality-serie som handler om bruder som leter etter den rette kjolen.

Siden jeg er en gifteklar brud selv, sluker jeg alt som handler om bryllup rått. Handler det om bryllup, så ser jeg på det!

I Kjolen som sier ja følger vi det som skjer på Kleinfeld brudesalong i New York. Her er det nok av bløtkakelignende marengskjoler, men også flust av vakre og elegante kjoler. Det er inspirasjon!

Anmeldelse: Something Borrowed – En jentefilm, som menn kun vil se under tvang

2:

7th Heaven

«Seventh haven! When I see their happy faces smilig back at me. Seventh heaven! I know that there’s no greater feeling than the love of family»!

Det finnes ingen intro til en serie som er mer familievennlig enn den til 7th Heaven. «Cheezy», er et beskrivende begrep for denne serien, men hva er vel galt med litt ostepop i ny og ne?!

Den syvende himmel, som serien heter på norsk, lar oss bli kjent med familien Camden, som består av to voksne og syv barn (!). Faren i familien er prest, og til tross for at de har syv (!) barn, har både han og kona mye tid til overs til å hjelpe mennesker i nærsamfunnet.

Ser du på denne serien er du sikra en skikkelig dose god moral og viktige verdier. Jeg kjenner at jeg blir et bedre menneske bare jeg hører introlåta. Helt sant!

Dette er forresten serien der Jessica Biel slo gjennom som rebelsk tenåring.

Slik ser den store familien i 7th Heaven ut i de senere sesongene. Er de ikke fine når de matcher?! (Foto: CBS Television Distribution)

1:

Charmed

Hvem har sagt at hekser er ut? INGEN! Charmed begynte å gå på TV da jeg gikk på ungdomskolen og det er fortsatt like kult den dag i dag. Spesialeffektene ser utrolig bra ut og alle skuespillerne er veldig dyktige…

Jada, det er nok en stor sjanse for at påstanden over er en sannhet med store modifikasjoner, men jeg blir likevel aldri lei av Charmed!

Serien handler om de tre Halliwell-søstrene Piper, Prue og Phoebe, senere også halvsøsteren Paige. En dag finner søstrene ut at de egentlig er hekser med forbløffende krefter og at deres skjebne er å redde verden fra onde makter.

Anmeldelse: Conan The Barbarian – Gedigen actionsmørje!

Vi snakker onde trollmenn, demoner og spøkelser. Sleng inn en dose romantikk og drama, så er vi der.

Charmed er som en grusom ulykke jeg ikke klarer å slutte å se på. Det hjelper heller ikke stort at serien går i loop hver dag, fra mandag til fredag, på den fryktelige damekanalen hvis navn ikke må nevnes.

Jeg har sett alle episodene i serien en hel rekke ganger. Jeg er en svak sjel og kommer dessverre til å fortsette å se på det så lenge det går på TV. Pinlig, men sant!

Holly Marie Combs som Piper, Shannen Doherty som Prue og Alyssa Milano som Phoebe i Charmed. (Foto: WB Television Network).