Chris Evans som Captain America og Robert Downey Jr. som Tony Stark i The Avengers. (Foto: The Walt Disney Company Nordic).
Jeg regner med at jeg ikke er alene når jeg sier at jeg gleder meg som en liten unge til The Avengers kommer på kino i Norge i mai 2012.

Marvel har gjort en fabelaktig jobb med å varme opp til den store finalen. Siden 2008 har Marvel ladet opp med filmer som The Incredible Hulk, Iron Man 1 og 2, og ikke minst Thor og Captain America: The First Avenger fra i år.

Anmeldelse: Iron Man 1 og 2

I går kom endelig den første traileren for The Avengers ut. Se den nederst i artikkelen!

I traileren ser vi superheltene Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulken (Mark Ruffalo) og Hawkeye (Jeremy Renner). Lederen for S.H.I.E.L.D. Nick Fury (Samuel Jackson) og superskurken/guden Loki(Tom Hiddleston) er selvsagt også med.

Anmeldelse: Thor – Tordenguden lever!

Hevngjerrig gud

De som har lest tegneserien vet at Loki er skurken i det første Avengers-eventyret. Som vi så i smakebiten etter rulleteksten på Thor og som vi ser nå i traileren, er dette også tilfellet i den nye filmen.

I tegneserien vil Loki hevne seg på Thor og begynner å spille våre superhelter opp mot hverandre og narrer dem med illusjoner og lureri. Det blir spennende å se hvordan handlingen utspiller seg i filmen!

Traileren er skikkelig tøff og gjør at jeg ser frem til filmen i enda større grad enn tidligere. Jeg er imidlertid spent på hvordan filmen vil balansere alle de store personlighetene i filmen. Dette er superhelter med store egoer, jeg håper filmen gir rom for at alle kan skinne og at de ikke overskygger hverandre.

Anmeldelse: Captain America: The First Avenger – Slik skal en superheltfilm være!

Hva synes du om The Avengers og den nye traileren? Kommenter!