Last Resort (ABC)

Last Resort er en thriller lagt til et sårbart USA i en nær fremtid, og serien dreier seg om mannskapet på en amerikansk atomubåt som blir ettersøkte flyktninger etter å ha ignorert ordre om å avfyre kjernefysiske raketter. De rømmer til en av NATOs lytteposter hvor de erklærer seg å være verdens minste kjernefysiske nasjon med 24 kjernefysiske stridshoder. Serien skal utforske samfunnet flyktningene skaper, de innfødte de møter og hvordan det de har gjort påvirker gruppen og samholdet i den. Serien kommer på ABC og det lukter Svalbard eller Grønland lang vei.

 

Isabel (NBC)

Serien Isabel handler om en ellers normal, men sint middelklassefamilie som strever med dagligdagse utfordringer samtidig som de oppdrar dattera Isabel som har magiske evner. Altså en Harry Potter-TV-serie med kvinnelig hovedperson på NBC?

 

Beautiful People (NBC)

Beautiful People foregår i et samfunn der mennesker sameksisterer med ‘Mechanicals’ – androider som ser ut som mennesker, men blir behandlet som annenrangs borgere – og seriens hovedperson er den svært rike Lydia – enken etter mannen som grunnla firmaet som lager Mechanicals.
Litt Blade Runner, litt I, Robot og litt såpe, kanskje?

 

Cult (The CW)

Cult handler om en ung og pågående kvinnelig produksjonsassistent på et populært TV-show kalt ‘Cult’, som etter en serie forsvinninger og det som sannsynligvis er et mord, forener krefter med en blogger for å etterforske seriens rabiate fanskare – en gjeng som kan være i gang med å gjenskape forbrytelser sett på programmet i det virkelige liv.
Dette høres ut som Sarah Michelle Gellars serie – kan noen tipse henne om denne?

 

??? (ABC)

Regissør Roland Emmerichs første TV-serie foregår i New York under presidentvalget 2012 og handler om en ung astrofysiker som oppdager at fremtiden hans ikke ligger innen vitenskap men et eller annet sted mellom himmelen og helvete.
Dette høres ut som tre serier slått sammen til én, og med Emmerich i bånn er dette en serie vi kommer til å høre mye mer om.

 

Misfits (?)

Sist ut er det verdt å nevne at den glimrende britiske serien Misfits, om fem ungdommer som får overnaturlige krefter etter å ha blitt truffet av lynet, skal spilles inn på ny i amerikansk versjon.
Misfits, som har gått tre sesonger i Storbritannia og skal i gang med sin fjerde, har enda ikke blitt vist på norsk tv. En god, gammeldags skam for kringkastingen i Norge.

 
Hvilken av disse tror du blir en vinner? Smell inn din mening i kommentarfeltet!