I disse valgtider står kjendisene frem med et politisk budskap, og som oppvarming til kveldens valgvake presenterer P3 et utvalg av promovideoer.

Les også: Slik får du med deg valget i USA på NRK

Sist ut i rekken er skuespiller Will Ferrell. Et hjemmelaget måltid, hjelp til å flytte sofaen og en selvlaget tatovering, er ting Ferrell frister med for å få sine medborgere til å stemme i den nylig publiserte promovideoen. Som et av flere kjente fjes støtter skuespilleren Obama i valgkampen.

Les også: Topp 5: Partyfilmer

En annen støttespiller er Chris Rock, som i helga støttet den sittende presidenten live på talk showet Jimmy Kimmel Live!. «Hvite trenger en president de kan stole på, og den hvite presidentens navn er Barack Ombama», var budskapet skuespilleren og komikeren kom med.

En appell om å stemme Mitt Romney kommer derimot fra karakteren Mr. Burns i The Simpsons.

Les også: Saksøker Simpsons

I september advarte actionstjernen Chuck Norris, blant annet kjent fra Way of the Dragon, mot sosialisme og tusen år med mørke, hvis Obama ble sittende i presidentstolen.