Family Guy-skaperen Seth MacFarlane kan å lage god humor, derfor følger Filmpolitiet alltid spent med når denne mannen har noen nye jern i ilden.

Les også: MacFarlane med planer om Family Guy-film.

Tidligere i år gjorde MacFarlane det stort med komedien Ted, som Birger Vestmo omtalte som «Det morsomste jeg har sett på veldig lenge», i sin anmeldelse.

Ted, med Mark Wahlberg i hovedrollen, ble en kassasuksess. (Foto: United International Pictures).

Filmen ble en kassasuksess da den tjente inn over 500 millioner dollar på verdensbasis, noe som gjorde den til Universal Studios mest innbringende film i 2012, og den mest innbringende filmen med 17 års aldersgrense noensinne.

Det vil altså bli en formidabel oppgave for MacFarlane å følge opp dette, noe The Hollywood Reporter nå melder at han skal gjøre med westernkomedien A Million Ways to Die in the West.

Sammen med manusforfatterne Alec Sulkin og Wellesley Wild, som MacFarlane har jobbet sammen med på Ted og Family Guy, har han skrevet komedien, som han visstnok også skal regissere og spille i.

Foreløpig ingen distributør

A Million Ways to Die in the West har ikke sikret seg noen distributør enda, men produksjonen av filmen er planlagt å starte sommeren 2013.

Selv om handlingen i filmen skal være satt til sent 1800-tall, så skal den servere moderne samtidshumor i ekte MacFarlane-stil.

Har du trua på en westernkomedie av MacFarlane? Si din mening i kommentarfeltet!