Blåmandag? Ta en pause i ukas kjipeste dag og kos deg med et knippe videoer fra uka som gikk! La deg inspirere av en filosofisk forelesning, kos deg med James Bond-toner fra en gammel floppy-disk, eller slå deg løs til en dansk versjon av «Gangnam Style» – dette er ukas videosnæx!

VIDEOSNÆX: Sjekk tidligere ukers beste videoer her!

Kamelåså style?

Hva skjer når danskene begynner å covre PSYs «Gangnam Style»? Jo, da skjer det noe helt fantastisk!

Mottoet til det danske bandet Captain Drow er: «Vi kan spille vildt lang tid uden at blive trætte». Nå har de laget denne artige versjonen av den koreanske låta, og mer trivelig enn dette blir det ikke!

Imponerende animasjon

Noen studenter ved Ringling College of Art and Design har laget denne utrolige 3D-animasjonen som prosjekteres på en bygning.

Dette er en fest av farger og figurer – se klippet og la deg imponere!

Stakkars goomba!

Stoppet egentlig Mario noen gang opp og tenkte over om alle goombaene han har knerta har familie? I denne videoen tar vi goombaenes perspektiv i krigen mellom Bowser og Mario.

Du kommer aldri til å se på en goomba på samme måte igjen!

Anmeldelse: New Super Mario Bros. Wii U – Trygt og familievennlig.

My name is Bond, Floppy Bond

Noen har laget en musikkspiller av gamle floppy-disketter. Her spiller den kjenningsmelodien til James Bond.

Denne videoen trenger ikke mer introduksjon enn det, snurr film!

Dancebox

Folk liker å se video av flinke folk som danser på Youtube. Folk liker å se video av flinke folk som beatboxer på Youtube.

I videoen under kommer disse to sammen i skjønn harmoni. Beatbox + Dance = DANCEBOX!

En spennende dag på T-banen

Noen ganger så møter man folk som gjør hverdagen mer interessant. Youtube-brukeren Tunde Osundina møtte en slik fyr på T-banen i London, og fikk seg en liten musikalsk opplevelse.

Se videoen av fyren som spiller keyboard og beatboxer her!

La deg inspirere!

Har du en dårlig mandag? Er du midt i eksamensstria, eller er du kanskje dritt lei av jobben din? Da må du se videoen under!

Alan Wilson Watts var en britisk filosof og forfatter. I videoen under hører du en av hans gamle forelesninger om hvordan du best kan leve livet til det fulle. Ikke kast bort tiden på å drive med ting du ikke brenner for!

Hva er din favorittvideo fra uka som gikk? Slå deg løs i kommentarfeltet!