Under pressekonferansen i New York i natt avduket Sony Playstation 4, og en rekke spillutviklere fikk vise frem hvilke planer de har for den nye konsollen. Mye bra ble vist frem, men det mest kreative bidraget var helt klart den opplevelsen Media Molecule ønsker å gi deg med Playstation 4.

Les også: Slik blir Playstation 4!

LittleBigPlanet-utvikleren viste frem en teknologidemo som bruker Playstation Move-kontrolleren for å lage digitale skulpturer og figurer.

Media Molecules Alex Evans demonstrerte hvordan man kan bruke bevegelseskontrolleren til å, ikke bare lage din egen verden, men til å tegne og forme 3D-objektene selv. Evans fortalte at med man med Moves unike presisjon kan registrere de nøyaktige bevegelsene spilleren gjør, noe som vil gjøre det enkelt for nybegynnere å modellere og gi mer dybde for de viderekomne skaperne.

– Vi vil la deg ta opp drømmene dine. Playstation 4 bør være den kreative konsollen, det stedet du går for å bli inspirert, stedet du går for å erfare andre sine drømmer, eller lage dine egne. Det er stedet du går for å skape, konstaterte Evans.

I følge Media Molecule-grunnlegeren vil spillere også kunne kollaborere med andre spillere og bruke figurer som andre har laget.

Til slutt i presentasjonen viste Evans frem en video der to spillere bruker Move-kontrollerne for å bevege figurene de har laget.

Se videoen der Alex Evans viser frem hva Media Molecule vil la deg gjøre med Playstation 4.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Ikke et spill

Det er viktig å presisere at det ikke var et spill Alex Evans presenterte, men en teknologidemo. Man kan nok likevel trygt si at Media Molecule mest sannsynlig jobber med et spill som tar i bruk Move-kontrolleren for Playstation 4.

Alex Evans var i alle fall rimelig begeistret for hva de har fått til med bevegelseskontrolleren.

– Kjære Move-kontroller, jeg er lei meg for at det har tatt oss så lang tid å forstå dette. Vi skal gifte deg med kraften til Playstation 4, vi skal revolusjonere skaping. Du er fantastisk!

Les også: Fire ting Sony glemte.

Hva synes du om Media Molecule sin techdemo? Si din mening i kommentarfeltet!