Brandon Lee i The Crow fra 1994. (Foto: Miramax Films).
Brandon Lee i The Crow fra 1994. (Foto: Miramax Films).

Tom Hiddleston har blitt et kjent fjes for mange etter at han spilte Loke i Thor og The Avengers i 2011 og 2012. Nå står kanskje en ny tegneseriefigur på plakaten for skuespilleren, det melder The Wrap.

Anmeldelse: The Avengers – Et superheltsirkus!

Ifølge nettavisen skal Hiddleston være i forhandlinger om å spille Eric Draven i en ny versjon av kultklassikeren The Crow fra 1994, som er basert på tegneserien med samme navn, skrevet av James O’Barr.

I tillegg til å ha vært på middag med produsentene for filmen skal Hiddleston ha foretatt en sminketest på egenhånd. Han skal visstnok gjennom en ordentlig sminketest i de kommende dagene, for å sikre at han har det rette utseendet slik at fansen skal bli fornøyde.

Spanske F. Javier Gutierrez skal ha regi på filmen som er skrevet av Cliff Dorfman, manusforfatteren for Warrior, men ingen dato er satt for produksjonsstart eller lansering.

Synes du Tom Hiddleston passer til å spille Eric Draven? Se et klipp fra The Avengers her, og si din mening i kommentarfeltet i bunnen av artikkelen!

Artikkelen fortsetter under videoen.

Døde under innspillingen av filmen

The Crow handler om rockestjernen Eric Draven, som gjenoppstår fra de døde etter at han og forloveden ble drept. Siden han allerede er død er han immun mot fysiske skader, og med hjelp av en magisk kråke setter han ut for å hevne seg selv og forloveden.

I filmen fra 1994 spilte sønnen til Bruce Lee hovedrollen som den harlequin-sminkede figuren.

Brandon Lee døde under innspillingen av filmen, bare 28 år gammel, etter at han ved et uhell ble skutt mens han spilte inn scenen der Eric Dravens forlovede blir voldtatt og drept.

Lee ble sendt til sykehus der han etter en seks timer lang operasjon døde av skadene. Det var da åtte dager igjen av innspillingen og manusforfatterne måtte skrive om deler av manuset for at filmen skulle fungere uten de manglende scenene.

Se et klipp fra The Crow med Brandon Lee her:

Hva synes du om The Crow, og tror du Tom Hiddleston kan passe i hovedrollen? Kommentér!