Det er klart for en ny runde med kanonball! En oppfølger til til Ben Stillers og Vince Vaughns komedie Dodgeball: A True Underdog Story fra 2004 er i gang, det melder The Hollywood Reporter.

Komedien, som handler om rivaliseringen mellom to treningssentre som til slutt kulminerer i en finalekamp i et kanonballmesterskap der David Hasselhoff er dommer, ble en suksess på kino da den kom og fikk for det meste positive kritikker.

Filmen som hadde et budsjett på 20 millioner dollar tjente inn over 167 millioner dollar på verdensbasis, og en oppfølger har vært ventet i lang tid. Nå har Stillers produksjonsselskap Red Hour Films begynt å jobbe med manuset til fortsettelsen på kanonballeventyret

Ben Stiller i Dodgeball: A True Underdog Story. (Foto: Twentieth Century Fox Norway).
Ben Stiller i Dodgeball: A True Underdog Story. (Foto: Twentieth Century Fox Norway).

Rivalene må samarbeide i oppfølgeren

I Dodgeball: A True Underdog Story har Vince Vaughn rollen som Peter La Fleur, eieren av treningssenteret Average Joe’s som blir knust under konkurransen fra gianten Globo Gym på andre siden av gata, som drives av White Goodman, spilt av Ben Stiller.

Rawson Marshall Thurber, som skrev manus og hadde regi på den første filmen, var relativt ukjent og også denne gangen er det et ukjent navn som skal skrive historien.

Manusforfatter Clay Tarver har fått jobben med å skrive filmen, som ifølge kildene til The Hollywood Reporter skal handle om at de to treningssenterrivalene blir nødt til å jobbe sammen for å slåss mot en enda større trussel enn hverandre.

Come on, Kate. It’s time to put your mouth where our balls are. – Peter La Fleur

Se traileren for Dodgeball her:

Har du lyst til å se en oppfølger til Dodgeball? Si din mening i kommentarfeltet!