Anchorman: The Legend of Ron Burgundy er en av tidenes morsomste filmer. Historien om San Diegos store 70-tallshelt, nyhetsankeret Ron Burgundy, er en absurd komedie om hva som skjer når nyhetskanalen Ron jobber får ansetter en kvinnelig nyhetsanker og Ron dermed får konkurranse fra uventet hold.

Anmeldelse: Anchorman: The Legend of Run Burgundy – Årets morsomste film!

Ron Burgundy er en ekstrem parodi av kjente nyhetsfjes som for eksempel den legendariske Walter Cronkite, som istedenfor slagord som kjente «and that’s the way it is», gjerne går for det litt mer merkelige:

You stay classy, San Diego. I’m Ron Burgundy?

Samler det gamle teamet

Ti år etter den den første Anchorman kommer det i 2014 en etterlengtet oppfølger til filmen. I Anchorman: The Legend Continues er Rons storhetstid fra 70-tallet over, isteden møter vi en avdanka nyhetsanker på 80-tallet som skal prøve å finne tilbake til gamle glansdager.

Tidligere har vi kun sett en enkel teaser for Anchorman: The Legend Continues, men nå er den første traileren for filmen kommet!

Her ser vi at Ron samler sammen det gamle nyhetsteamet og vi får et gjensyn med rollefigurene til Steve Carell, David Koechner, Christina Applegate, Paul Rud og John C. Reilly.

Artikkelen fortsetter under traileren

I’m gonna do what God put Ron Burgundy on this earth to do – have salon quality hair and read the news.

Det konstaterer Ron i traileren til tonene av Journeys «Don’t Stop Believin'». Vi får også se at Steve Carells rollefigur Brick finner noen andre å elske istedenfor lampa fra den første filmen, i form av Kristen Wiigs rollefigur, som ser ut til å være like rar og keitete som Brick.

Anchorman: The Legend Continues har kinopremiere 28. februar 2014, og det blir spennende å se om Will Ferrell og co klarer den formidable oppgaven med å toppe den første Anchorman-filmen.

Hva tror du? Se traileren her og si din mening i kommentarfletet!