En av årets uten tvil mest underholdende trailere viser den mer lettbeinte siden av den nyeste Scorsese-thrilleren The Wolf of Wall Street. Med manusforfatter Terence Winter (Sopranos, Boardwalk Empire) på laget, kan dette se ut til å bli en av 2014s store thrillere.

Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese tar oss med til børsmeglermiljøet i New York på nittitallet, og viser i den første traileren det som ser ut til å være glansdagene til kongene av Manhattan.

Se traileren her

Les også: Dårlige utsikter for «Snømannen»-filmatisering

Det handler om store båter, pene damer, dyre lunsjer, og dvergkasting(!) i kontorlandskap. Det hele ser fryktelig artig ut, men vi aner at FBI allerede er på snusen av det som må være tøying av regnskapsregler i stor skala.

Leo som nittitallsplayboy

Filmen er basert på memoarene til Jordan Belfort, et av nittitallets store navn innenfor børsmiljøet, men som i 1998 til slutt ble tatt for aksjesvindel.

Les også: Anmeldelse av The Great Gatsby

The Wolf of Wall Street følger opp Gangs of New York, The Departed, The Aviator, og Shutter Island som det femte samarbeidet mellom Martin Scorcese og Leonardo DiCaprio. Denne gangen er også Jonah Hill (Superbad, 21 Jump Street) med på laget, og det ser ut til at Matthew McConaughey fortsetter å velge fantastiske roller som er parodier av ham selv (se klippet helt til slutt i traileren)

Filmen har premiere i USA i januar i 2014.

Hva tror du om det nyeste DiCaprio-Scorsese-samarbeidet?