Tom Hardy skal spille i The Outsider, den første engelskspråklige filmen til den Japanske regissøren Takashi Miike, det melder Deadline.

Historien er satt i etterkrigstiden i Japan, og skal spilles inn tidlig i 2014. Historien er basert på en idé av John Linson, som skal produsere den i samarbeid med Art Linson. Historien skildrer livet til en tidligere Amerikansk soldat, som blir en del av den Japanske mafiaen og deres medlemmer.

Den Japanske regissøren Takashi Miike (Foto: AFP Photo/Loic Venance, NTB Scanpix)
Den Japanske regissøren Takashi Miike (Foto: AFP Photo/Loic Venance, NTB Scanpix)

Ikke alltid på topp

Takashi Miike er en svært dyktig og kontroversiell regissør, kanskje mest kjent for filmen Ichi – The Killer.

Han har regissert over 70 film- og TV-produksjoner siden hans første debut i 1991.

Likevel skuffer hans nyeste film Wara No Tate (engelsk tittel: Shield of Straw), som ble vist under filmfestivalen i Cannes tidligere i år.

Vår filmanmelder, Birger Vestmo synes plottet i utgangspunktet var lovende, men mener at Miike «søler det vekk med klisjeer og overspill».

Anmeldelse: Wara No Tate

Tom Hardy fikk fart på karrièren etter sine skuespillerprestasjoner i filmer som Warrior og The Dark Knight Rises. Nå går det rykter om at han har fått forespørsel om å spille Elton John i Rocketman. Michael Gracey står for regien, og nå har filmselskapet fått beskjed om at Lawrence Bender skal være en del av produksjonen.

Anmeldelse: The Dark Knight Rises

Svensk samarbeid

Neste film på listen for den Britiske skuespilleren er George Millers Mad Max: Fury Road som kommer ut neste år. Her spiller han mot Nicholas Hoult, Charlize Theron og Zoë Kravitz, for å nevne noen.

Hardy spiller også i Michaël R. Roskams Animal Rescue, hvor Svenske Noomi Rapace er med. Paret har allerede vært på forsiden av Blag Magazine for å promotere den nye filmen.