Microsoft har mye å bevise under årets Gamescom-messe i Köln, og må overbevise det europeiske markedet om at Xbox One er konsollen spillere her bør ha.

Det velger de å gjøre ved å appellere til de fotballinteresserte spillerne det er mange av i Europa. Under pressekonferansen på tirsdag annonserte EAs Matt Bilbey at FIFA Ultimate Team Legends vil bli by på eksklusivt innhold for FIFA 14 til Xbox One og Xbox 360.

– Bare på Xbox vil du kunne terrorisere forsvaret med drømmesamarbeidet mellom Messi og legendariske Pelé, sa Matt Bilbey, visepresident i EA Sports.

Alle som forhåndsbestiller Xbox One vil få med FIFA 14, «så langt lageret rekker». (Foto: EA)
Alle som forhåndsbestiller Xbox One vil få med FIFA 14, «så langt lageret rekker». (Foto: EA)

Modusen lar deg kombinere dagens store fotballstjerner med gamle legender, slik at du kan sette opp ditt ultimate drømmelag. For FIFA-fans kan dette kanskje være det som tipper vekten over i Microsofts favør når det kommer til valget mellom Playstation 4 og Xbox One.

Les også: No starter Gamescom-sirkuset

Lite europeiske tjenester ellers

AC Milans tidligere stjerne Ruud Gullit og svenske Freddy Ljungberg blir de første to spillerne som vil bli tilgjengelig gjennom den nye modusen, og de var begge på Microsofts pressekonferanse for å presentere Ultimate Team.

De som forhåndsbestiller en Xbox One vil få FIFA 14 med på kjøpet «så langt lageret rekker», meldte Microsoft til slutt. Om du ikke har bestemt deg for neste generasjons spillmaskin enda, skal det være mulig å flytte alt av lagret materiale fra Playstation 3 og Xbox 360 videre til Playstation 4 og Xbox One.

Bortsett fra dette var det lite som minnet om tjenester laget for det europeiske markedet, som var noe vi hadde håpet å se før dagens pressekonferanse.

– Vi vet at dere liker fotball her i Europa, ble det sagt fra scenen.

Vi hadde nok også satt pris på flere av TV-tjenestene dere viste fram på årets E3-messe, men det sa Microsoft ingenting om.

Hva tror du om FIFA 14? Si din mening i kommentarfeltet!