Å forandre image er ikke lett, spesielt ikke når det du er mest kjent for er rollen som skolens beste gutt i en Disney-franchise som High School Musical. Nå er det imidlertid fem år siden Zac Efron spilte rollen som Troy Bolton for siste gang, og han er på god vei ut av Mikke Mus-gjengens klamme grep.

Komedien Neighbours kan være filmen som får oss til å glemme den syngende og dansende gullgutten for godt, for denne gangen er det Zac Efron som spiller bad boy.

Nicholas Stollers, som har regissert Dumpet av Sarah Marshall og The Five-Year Engagement, samt skrevet manuset til blant annet Yes Man og The Muppets, har regi på filmen, som har Seth Rogen i hovedrollen.

Anmeldelse: Dumpet av Sarah Marshall – Det ville være en tabbe å dumpe denne!

Nabokrig

Som oftest er det Rogen selv som har rollen som den irriterende latsabben som gjør som han vil, men denne gangen er han en kjærlig familiefar som nettopp har fått en datter sammen med kona, spilt av Rose Byrne. Når et studentbrorskap flytter inn i huset ved siden av, med Zac Erfon i spissen, blir det sirkus i det rolige nabolaget og det utvikler seg en liten krig mellom Rogens og Efrons rollefigurer.

Seth Rogen og Zac Erfon har med dette på sett og vis byttet roller og i den splitter nye red band-traileren for filmen, som MTV hadde premiere på, får vi se hvordan Teddy Sanders (Efron) terroriserer stakkars Mac Radner (Rogen) og kona.

Traileren viser klipp fra flere artige scener, som for eksempel når Efron og guttegjengen har stjålet kollisjonsputa fra bilen hans og installert den i kontorstolen hans.

Hvis traileren ikke har avslørt alt som er morsomt med filmen, kan nok Neighbours være en komedie det er verdt å se frem til. Filmen har ikke fått distribusjon i Norge enda, men har amerikansk premiere 9. mai 2014.

Anmeldelse: 17 igjen, med Zac Efron -Heldigvis både morsom, spennende og sjarmerende!

Se traileren for Neighbours her og si din mening om filmen i kommentarfeltet!