På onsdag startet Youtube-kongene i PistolShrimps en ny serie på P3.no. Stian Hafstad og Christer Larsen har gjort YouTube-suksess med videoer som blant annet «Gandalf Goes to the World Cup», «Hogworts Hangover», og ikke minst den legendariske «Trolling Sauruman», som har blitt sett nesten 20 millioner ganger.

Deres nye serie som ligger P3.no, er et slags talkshow der Stian og Christer presenterer humorvideoer fulle av referanser fra film, spill og TV-serier.

Se første episode her!

I forbindelse med premieren har du nå muligheten til å vinne en P3-tskjorte! I videoen øverst i artikkelen, ser du det ene innslaget fra den første episoden, der er Batman på eventyr i forskjellige skrekkfilmer. Hvis du klarer å navngi alle filmene Batman er innom, er du med i trekningen om en P3-tskjorte!

Vi trekker ut fem heldige vinnere som får hver sin t-skjorte.

Les også: Youtube-suksess med ny serie på P3!

Se videoen og legg inn riktig svar her: