Siden Snow White and the Huntsman og den siste Twilight-filmen har Kristen Stewart holdt til i indie-verdenen, og har blant annet jobbet på filmer som Camp X-Ray og Sils Maria.

Nå skal hun imidlertid spille i actionkomedien American Ultra, sammen med The Social Network-stjerna Jesse Eisenberg, det melder The Hollywood Reporter.

Jesse Eisenberg skal spille hovedrollen som Mike, en slappfisk av et dophue som bor sammen med kjæresten sin Phoebe, spilt av Kristen Stewart. En dag får livene deres en uventet tvist når Mikes fortid innhenter ham og han blir offeret for en statlig operasjon som har som mål å utslette ham.

Festfilm-regissør prøver seg igjen

Max Landis, som skrev manuset til den kritikerroste science fiction-filmen Chronicle har skrevet manuset på filmen, men det er Nima Nourizadeh som skal ha regi.

Nourizadeh er regissøren bak ecstacy-komedien Project X, som gjorde det relativt bra tross slakt fra anmelderne. Filmen, som skildrer en vill fest uten mål og mening, fikk terningkast 2 av Birger Vestmo da han anmeldte den i fjor høst.

Anmeldelse: Project X – Et kokende, sydende hav av kropp, alkohol og dop

Produsent Anthony Bregman sier i en pressemelding at American Ultra kommer til å bli en heidundranes underholdende film.

– Du kommer til å ha det så morsomt som det er mulig å ha det i en kinosal, uten dop, fyrverkeri eller rapsolje.

For det er jo klart at det er grenser for hvor gøy man kan ha det på kino uten dop, fyrverkeri og raps… hæ, hva? Uansett, vi får håpe denne actionkomedien blir bedre enn det Project X hadde å by på. Jesse Eisenberg og Kristen Stweart er i alle fall en duo som fungerer. Dette blir andre gangen de to jobber sammen, de har tidligere spilt mot hverandre i Greg Mottolas romantiske dramakomedie Adventureland.