– Jeg hadde det så artig under produksjonen av Django. Og jeg elsker westernfilmer så mye at etter jeg hadde lært meg hvordan man lager en slik film, så tenkte jeg: Ok! La oss lage en til nå som jeg vet hva jeg driver med.

Under et besøk hos den amerikansk talkshow-verten Jay Leno fortalte kultregissøren Quentin Tarantino at han fortsatt jobber med nye filmer. Det har vært stille rundt regissøren siden lanseringen av Django Unchained, westernfilmen med blant annet Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx og Christoph Waltz som vant to Oscar-priser under årets utdeling.

Christoph Waltz og Jamie Foxx i «Django Unchained». (Foto: The Walt Disney Company Nordic)
Christoph Waltz og Jamie Foxx i «Django Unchained». (Foto: The Walt Disney Company Nordic)

Filmskaperen forklarte til Leno at han ikke har fortalt noen andre om arbeidet med den nye filmen, men Tarantino var heller ikke raus med detaljene.

Med utgangspunkt i sjangervalget er det lite sannsynlig at neste film er Kill Bill Vol. 3, selv om oppfølgeren opprinnelig var planlagt for lansering i 2014.

I et kort intervju med nettstedet We Got This Covered i desember i fjor var han kortfattet: – Vet ikke om det noensinne blir en Kill Bill. Vol 3. Vi får se, mest sannsynlig ikke da.

ANMELDELSE: Django Unchained – kraftig kost fra Amerikas mørke slavehistorie

Fast gjest hos Leno

Da Tarantino var gjest hos Leno for første gang, før hans første film Reservoir Dogs kom ut i 1992, var det regissørens spesielle bakhistorie som fenget talkshowstjerna. Med en jobb i en videobutikk fikk Tarantino sett enorme mengder film, noe som senere ble et viktig grunnlag for hans eget arbeid som regissør. Den Gullpalme-vinnende Pulp Fiction fra 1994 er en lang hyllest til popkulturelle referanser.

– Du må huske en ting, la Tarantino til midt i mimresekvensen. – I disse dager kommer regissører på slike programmer og det er vanlig. Slik var det ikke i 1992, spesielt for en helt ukjent regissør, bare glem det!

Hva slags film ønsker du at Tarantino skal lage? Legg inn dine synspunkter i kommentarfeltet under videoen!

Se første del av Tarantinos besøk hos Jay Leno under – sendt på amerikansk tv tirsdag kveld.