12. februar vil blodtørstige nazizombier på nytt innta kinosalene her til lands når Død Snø 2 har kinopremiere. Denne uken kom den første teaseren for filmen og det er tydelig at det blir like mye blod, gørr og morbid humor også denne gangen.

— Filmen begynner akkurat der den forrige slutter. Vår helt Martin har satt seg inn i bilen, han tror han har kommet seg unna, så finner han en mynt på gulvet som tilhørte nazistene. Da skjønner han at det ikke er ferdig helt ennå. I det han skjønner det, blir ruta slått inn av hovedzombien Herzog, fortalte regissør Tommy Wirkola da NRK var med under innspillingen av filmen tidligere i år.

Se video: Bli med på innspillingen av Død Snø 2!

I de nye teaseren møter vi Martin, spilt av Vegar Hoel, når han våkner på sykehuset etter strabasene han har vært utsatt for. Vi husker alle hvordan Martin, på spektakulært vis, sagde av sin egen arm med motorsag etter at han var blitt bitt av en zombie.

I beste velmenende har legene ved sykehuset sydd på en arm som lå i bilen de fant ham i. Denne tilhørte egentlig Herzog og Martin ender dermed opp med en arm med ganske så spesielle krefter.
Artikkelen fortsetter under bildet.

Ørjan Gamst som Oberst Herzog fra Tommy Wirkolas Død Snø 2. (Foto: Tappeluft Pictures).
Ørjan Gamst som Oberst Herzog fra Tommy Wirkolas Død Snø 2. (Foto: Tappeluft Pictures).

Har tro på oppfølgeren

Da den første Død Snø-filmen kom i 2009 ble den svært godt mottatt, både nasjonalt og internasjonal, og filmen ble blant annet vist på den prestisjetunge filmfestivalen Sundance i USA.

Anmeldelse: Død Snø — en herlig røre, med grusomme grøss, sprøe splatt og morsom morbiditet

Tidligere i desember ble det klart at også Død Snø 2 skal vises på Sundance, hvor den får verdenspremiere 19. januar. Til Filmpolitiet har Tommy Wirkola tidligere uttalt at han ikke er nervøs for om oppfølgeren vil få en like god mottagelse.

– Jeg føler meg sikker på manuset, som er mye bedre denne gangen. Vi skal gi publikum det de vil ha. Det blir masse blod, gørr og ikke minst humor, sa Wirkola i et intervju med Birger Vestmo.

Hva synes du om den første teaseren for Død Snø 2? Se videoen og si din mening i kommentarfeltet!