Tommy Wirkola i Filmbonanza 29.11.2012. (Foto: NRK)
Tommy Wirkola i Filmbonanza i 2012. (Foto: NRK)

Paramount må starte jakten etter en ny regissør for Hansel & Gretel: Witch Hunters 2 – Tommy Wirkola ønsker nemlig ikke å regissere oppfølgeren til sin Hollywood-debut, det melder sjangerfilmnettstedet Fangoria.

Filmen, som handler om hva som skjedde med Hans og Grete etter at de unnslapp den onde heksa i eventyret, tjente inn nesten 1,5 milliarder norske kroner på verdensbasis og hadde Jeremy Renner og Gemma Arterton i hovedrollene.

Anmeldelse: «Hansel and Gretel: Witch Hunters» – Godkjent som B-film-underholdning!

Wirkola som hadde både manus og regi på eventyrfilmen, ferdigstilte manuset til oppfølgeren for noen uker siden, og det var forventet at han også skulle ta regien, men nå nedprioriterer han filmen.

– Jeg gjorde Død Snø 1, så Hansel & Gretel 1, og så Død Snø 2, så nå vil jeg gjøre noe annet enn å bare lage oppfølgere, sa Wirkola til Fangoria.

Han fortalte imidlertid videre at han fortsatt ønsker å være involvert i prosjektet på et eller annet vis.

– Jeg har skrevet manuset og håper å være involvert videre, men nei, jeg kommer ikke til å regissere, avsluttet han.

Se anmeldelsen av Hansel and Gretel: Witch Hunters her:
Artikkelen fortsetter under videoen.

Jeremy Renner vil være med

Produksjonen av Hansel and Gretel: Witch Hunters startet før Jeremy Renner slo gjennom som stor actionstjerne i The Avengers og The Bourne Legacy, og han er derfor en travlere skuespiller i dag enn han var da.

I et intervju med Cinema Blend forrige uke uttalte Renner at han kunne tenke seg å være med i oppfølgeren.

– Ja, jeg har ingen problemer med å være med. Det var kjempegøy å være med i den forrige filmen, sa Renner til Cinema Blend, men konstaterte også at han er en travel mann.

– Jeg er jo bare en mann, sant? Til slutt så er det nok om jeg er tilgjengelig som avgjør om jeg kan være med eller ikke.

Hvilken regissør håper du får jobben med «Hansel & Gretel 2»? Si din mening i kommentarfeltet!