Klikk her for å se traileren til spillet «Destiny».

I kjølvannet av lanseringen til storspillet Destiny i september, omtalt som tidenes dyreste med et budsjett på over 3 milliarder kroner, har Activision hevdet at spillet er tidenes bestselgende nye franchise.

Nå har utgiveren gått ut med nye tall i en telefonkonferanse for investorer og avslørt at over ni og en halv million spillere har registrert seg i det nettbaserte skytespillet.

Det plasserer Destiny på topp ti-listen over de største spilllanseringene noen sinne.

Samarbeid med andre spillere er en viktig del av «Destiny». Skjermbilde hentet fra spillet. (Foto: Bungie)
Samarbeid med andre spillere er en viktig del av «Destiny». Skjermbilde hentet fra spillet. (Foto: Bungie)

ANMELDELSE: Destiny – en visuell science fiction-perle

Nytt spill under utvikling

Utvikleren Bungie, som tidligere har stått bak blant annet Halo-spillene, har inngått en tiårsavtale med utgivergiganten Activision som også avslørte at et nytt spill er på trappene.

– Arbeidet med nye utvidelsespakker har startet, samt utviklingen av vårt neste spill.

Med tanke på hvor mye penger de nærmere ti millioner spillerne har sendt inn i bankkontoen til både utvikleren Bungie og utgiveren Activision er det ikke overraskende at neste spill er under utvikling.

At dette ble nevnt i samme åndedrag som resten av nyhetene om utvidelsespakkene til Destiny kan tyde på at det er en oppfølger som er på vei.

Den tiårige avtalen mellom spillstudioet og utgiveren stipulerer at det skal komme et nytt stort spill hvert andre år, med et betydelig fokus på utvidelsespakker i mellomtiden.

Hva tror du er Bungies neste prosjekt? Del dine synspunkter i kommentarfeltet.