På søndag kom teaseren for traileren, og nå er den her – den første traileren for Jurassic World. Og nei, dinosaurene i filmen har ikke fjær, om du har fundert på det!

I den fjerde Jurassic Park-filmen får vi se at vi selvsagt ikke har lært av tidligere feil, men nok en gang sender turister til øya Isla Nublar på dinosaursafari. Dinosaurparken er gjenåpnet, og denne gangen har den en ny attraksjon.

For med nyere teknologi og genetisk forskning har menneskene laget en ny type dinosaur – det går selvfølgelig ikke bra.

You just went and made a new dinosaur? Probably not a good idea.
Chris Pratt som Owen

Barnestjerne i hovedrollen

Ty Simpkins spiller hovedrollen som Gray i Jurassic World. (Foto: United International Pictures).
Ty Simpkins spiller hovedrollen som Gray i Jurassic World. (Foto: United International Pictures).

Chris Pratt spiller Owen, som jobber i parken, og barnestjernen Ty Simpkins, kjent som sjarmtrollet fra Iron Man 3 har hovedrollen som en av parkens storøyde besøkende.

Colin Trevorrow, som til nå har holdt seg i indieverdenen med filmer som Safety Not Guaranteed, har regissert dette fjerde kapittelet av produsent Steven Spielbergs hjertebarn.

Michael Giacchino, som vant Oscar for beste originalmusikk for Up, står for lydsporet, men mot slutten av traileren sender han også en liten hilsen til John Williams, når tonene fra hans velkjente Jurassic Park-tema i en rolig takt akkompagnerer dinosaurer som går amok.

Anmeldelse: «Jurassic Park 3D» – Holder meg fremdeles naglet til kinosetet!

12. juni kommer filmen på kino i Norge. Det er ingen tvil om at vi i Filmpolitiets redaksjon er spente – er du?