Super Bowl er USAs mest sette TV-program, det betyr reklamehøytid også for filmbransjen.
Og med en prislapp på sånn omtrent 35 millioner kroner for 30 sekunder på TV-skjermen, kjører Hollywood ut storkanonene sine.

Selv om vi ble litt skuffet over at det ikke kom en liten smakebit fra neste års superhelbonanza Batman v Superman: Dawn of Justice (for det hadde gått rykter), så kom det ferske minitrailere til flere av årets største blockbustere!

Her er noen av høydepunktene fra nattens show:

Jurassic World


Endelig får vi se mer av hybriddinosauren som skal skremme kinopublikummet i sommer. Vår helt Owen (Chris Pratt) må pigge av så fort han bare kan. Sånn til å begynne med ja…

We’re going after it.Owen


Tomorrowland


Det høres både koselig og mystisk ut når George Clooney inviterer oss inn i en magisk eventyrverden. Den ferske traileren til Disneys storproduskjon byr på noen lekre duppedingser, futuristiske bylandskap og en real romrakett!


Terminator Genisys


Judgement Day må selvfølgelig stoppes. Og også denne gangen trengs det en Terminator for å fikse biffen. Det blir både gammel Arnold og ung Arnold på kino i sommer.
https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=85114404&x-yt-ts=1422579428&v=N4zhBQfqVCc


Furious 7


Den 7. filmen i Fast & Furious serien ble skuespiller Paul Walkers siste film, etter at han mistet livet i en bilulykke i 2013.

Furious 7 er nå ferdigstilt og har premiere på norske kinoer i vår. Da med tidligerer actionbilist Jason Statham som friskt blod på «bad guy»-fronten, og biler som flyver ut av både fly og skyskrapere.


Heisenberg is back!

Ok, dette er ikke en trailer for nye eventyr med Walter White, men selveste Heisenberg dukket likevel opp i en reklamefilm for forsikringsselskapet Esurance. Et trivelig lite gjensyn!

Say my name.Walter White

https://www.youtube.com/watch?v=l9dtWCKHz4s&x-yt-cl=85114404&x-yt-ts=1422579428


Andre filmer som reklamerte under Super Bowl var Avengers: Age of Ultron, Ted 2, Hot Tub Time Machine 2, Pitch Perfect 2, The Divergent Series: Insurgent, Minions, Seventh Son, Kingsman: the Secret Service, The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water og 50 Shades of Grey.

Hvilke av årets blockbustere gleder du deg til? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor.